Semrakrbck Devletin yaptiracagi asilari yapiyoruz 2 aylik bebegim ozel asilar neler ve ne zaman yaptirdiniz bilgi verir misinz
Deletedmom0099 Semrakrbck 3-5 aylıkken rota virüsü 7-9-15. aylarda memenjit aşısı ayda tek doz farklı tip menenjit aşısı menenjitin dozlarına ve aylarına doktor karar veriyor ama rota virüsü sabit diye biliyorum
eymenkerem Semrakrbck 3. Ve 5. Ayda rotavirus aşısı 5. Ve 13. Aylarda nimenrix aşısı 3 doz 9. Ve 15. Aylarda becero aşısı 3 doz bu aşılar var özel olarak hepsini yaptirdim
Cemreninannesi11 Semrakrbck biz 2. Ayımızda olduk rota virüsün ilk dozunu ikinci dozunu 4. Ayında olucak
endoplazmikretikulumiste Semrakrbck sağlık ocağına devam edıyorsan hemşireler bilg verir zaten pediatristinde söyler hastaneye gidiyorsan ama çok önemli bir aşı var rota aşısı 2 do yapılıyor Zehirli ishal İçin 2-4 yada 3.ve5. Aylarda . Ayı kaçırırsan yapılamıyor çok önemli bir aşı …
eymenkerem Semrakrbck nimenrix a tipi menenjit bexero b tipi menenjit aşısı. Türkiye de mültecilerin varlığı ile 2 tip te görülüyor bu sebeple menenjitin 2 tipinin de ayrı ayrı vurulması gerekiyor
Deletedmom0099 Secl ölümcül ishal diye geçen bi hastalık. çocuktan çocuğa çok hızlı bulaşıyo ve ishalin şiddeti o kadar büyük oluyo ki aşırı hızlı kilo vermeyle hastaneye yatırıyor ve malesef çok tehlikeli o yüzden mutlaka yaptırın
mMelteMm Rotavirus bir dozu 250 TL civarı Menenjit aşıları 2 farklı çeşit nimenrix 350 TL civarı bexero 550 TL civarı. Hepsi tek doz fiyatlar bu arada
Yasemin38 mMelteMm rota aşısı 367 tl nimenrix 350 tl bexsero aşısıda 450 tl aşıların tek doz fiyatları
eymenkerem prensler_-_ onu bilmiyorum belki geç kalmış olabilirsiniz doktorunuza bir sorun ben 3. Ve 5. Aylarda yaptirdim ve bitti 5. Ayda 2 doz
Yasemin38 prensler_-_ rotanın ilk dozu 3.ayda yapılıyordu. 5.ayınız dolmadan doktorunuzla görüşünde en azından tek doz uygulanır belkide
Yasemin38 Semrakrbck 3.ve 5.ayda rota aşısı var 7.ayda da menenjit aşısının ilk dozu yapılıyor 2.ve 3. Dozların zamanını doktorunuz söylüyor zaten