ezgioyku Kızlar nasıl işe yarıyor mu ve bildiğiniz bir zararı var mı? Doktora sordum sana uyku yapar başka hiçbir işe yaramaz dedi deneyenler varsa diye sormak istedim size de
Mucizemmmm ezgioyku bn anason kullaniyodum canm hic uyku falan yapmadi bize esimde eczaneye sormus iyi geceler cayi vermisler o da ayni 😂😂 bn al desem hayatta almaz gece uyuyamiyo ya gidio iyi geceler cayi almis kndime yapiym oglumada bi kac kasik vrym😂
KuzeyiinAnnesii ezgioyku oğlum uyumadığı için 3 gün 2 kere anason verdim 10 aylık bu arada çocuk fişek gibi oldu , ters tepmişdi 😊
Gulnuraraserol ezgioyku anason iyi geceler çayı ve iyi geceler şurubu hepsini denedim sonuç olumsuz 6 ay 21 günlük oğlum uyku hiç yok denecek kadar az ama hiç bişey uyku yapmıyor kabullendik ayak uyduruyoruz mecburen
Deletedmom345 ezgioyku Anason,rakının ham maddesi.Verildiğinde beyni uyuşturup uyutuyor.Varın zararını siz düşünün.
Mucizemmmm ezgioyku 6 aylik yok ise falan yaramasi bazn com yatiyi bazn sabaha kadar yatmaz o bdiklarin keyfine kalmis🤣🤣