minelium Kızlar bu ayın 12sinde tatile gidiyoruz. Tabii bu adet olayı neyi bekler böyle tatile felan gitmemizi 🤦🏻♀️ Adetim gecikmesi için ne yapabilirim? Şu an emziriyorum da ilaç felan alsam emzirme nasıl olucak? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Deletedmom0099 minelium benim her tatilime reglim denk gelir, primolut diye bi hap var hep onu kullanıyorum. sağlık ocağına yazdırılmadan alınmıyor, doktor bilgi verir emzirme komusunda
Sevgiguveen Deletedmom0099 emzirirken gece içtim 4 saat falan emmiyordu cunki çeyrek içtim 1 tane 1 hafta gecikti benim adetim çok şaşırdımmm .
Deletedmom0099 minelium 3 gün önce başlanıyor şimdi sizin için prospektüsüne baktım emzirirken kullanılmaz yazıyo ama çoğu ilaçta yazıyor kullandırıyo doktorlar. o yüzden danışmanızda fayda var bencede 😊
Deletedmom0099 Sevgiguveen gerçekten çok etkili, ben çok seviyorum o yüzden kazaya ihtimal vermiyo. rahat rahat tatil yapıyorum 😂
catwalk Deletedmom0099 peki siz nasıl kullanıyorsunuz?yada sonraki dönemde kist gibi durum yaşadınız mı?
Deletedmom0099 catwalk genelde bir haftalık tatile gidiyorum. günde 2 kez, regliden 3 gün önce başlıyorum toplam 10 gün kullanıyorum kist falan olusmadı hic