eylulmeselesi Kızlar merhaba grıp oldum kulaklarım tıkalı duyuyorum ama tıkalı nasıl açılır bılgısı olan var mı varsa nolur yardım edın
Tazeanne3434 eylulmeselesi dünden beri bende aynı durumdayım sakız çiğnedim işe yaradı biraz bende post açmıştım hayatımda görmediğim bi grip yaşıyorum test yaptırdım negatif çıktı ona rağmen korkuyorum
Duygusuz eylulmeselesi bende öyleydim gecen hafta esneyince falan acılıyordu ama 2 3 gün falan net duymadım
eylulmeselesi Tazeanne3434 ay valla bende asırı agır grıbıö bır haftadır halsızım burnum akıyo oksuruyorum kulak burun tıkalı allahım cıldıracam masıl gecer ya antıbıyotıkte kullanıyorum
Tazeanne3434 eylulmeselesi bende 1 haftadır çekiyorum sadece parol içiyorum meyve tavuk çorbası bitki çayları atlatmak çalışıyorum test yaptırdınız mı siz
eylulmeselesi Tazeanne3434 yok canım akcıger fılmı cektırdım temız cıktı sende nasıl belırtıler var kulagın burnun tıkalı mı genız akıntım var döşümde dolu
Tazeanne3434 eylulmeselesi burun akıntım boğaz ağrım bugün hafifledi biraz vücut ağrım çok halsizim bacaklarım ağrıyor kulaklarımda ağrı dolgunduk hissi oluyor ara ara ateşim bazen yükseliyor