momtgb0676 Kızlar bebeğim 17 günlük. Emziriyorum sonra kusuyor. Yeterince emdiğini düşünmüyorum kustuğunda doyduğunu mu düşünmeliyim emzirmeye devam mı etmeliyim
Rabiamhmt momtgb0676 kustugunda fazlasını atıyor emzırmeye devam etme doymusturzaten fındık kadar mideleri
Krm91 momtgb0676 biz de 16 günlüğüz her emzirmede kusuyor,bunu ben de merak ediyorum acaba doyduğu için fazlasını mı çıkarıyor?ama kustuktan sonra da aranmaya devam ediyor emmek istiyor
mandalina_kokulum momtgb0676 Doymustur ondan kusuyordur. Birde her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkarın gaz çıkarmadığı zaman da kusuyorlae
momtgb0676 Rabiamhmt sarılığı var 2 saatte bir mutlaka emzir dediler bana o yüzden emzirmeye çalışıyorum. Kusması doydu anlamına geliyor doğru mu? Yanıt için teşekkür ederm
Rabiamhmt momtgb0676 mutlaka doyuyodur sarılık ben yarım saatte bır emzırmeme ragmen oldu butun yenidoganlarda oluyor bence
Csknozge momtgb0676 peynir kesiği gibiyse reflüden dolayı o yüzden demiştim ama aşırı bir kusması varsa bence doktorunuzla görüşün alerjik bir durum veya baska bir sebebi olabilir
Krm91 momtgb0676 sürekli aranıyor artık kafayı yicem aç mı diye düşünmekten Kusmalar da gittikçe artıyor Emdikten sonra fix kusuyor zaten de emerken de kusmaya başladı ağzından burnundan geliyor acaba doyduğunu anlamıyor fazla emiyor ondan mı diyorum
Krm91 Busbud 15 gün sonra doktor kontrolümüz var,yenidoğanda normal deniyor ama ilk bebek olduğu için tecrübesizim tedirgin oluyorum