Elisaoner38 Sezeryan sonrası oksapar kullanan var mı kullanmamak sakıncası var mı biraz bacak ağrım var kullanmadığım için mi bu arada doğum yapalı 1 hafta oldu tedirginim herkez çok acıyor diye korkutuyor da 😔
AfraZ Elisaoner38 az bi yaniyor mutlaka kullan 10 gün dediler benim skntilsrim devam etigi icin 2 ay oldu dogum yapali hala kullaniyorum öncesinde gebelikte hergün kullandim
Ozlemfidan Oksapar iğne doktorum bana da verdi kullandım. Mutlaka kullanmalısın. Ayrıca hiç acıtmıyor.
Elisaoner38 AfraZ geçmiş olsun 🙏🏽 diz kapağının kenarı zonklayınca tedirgin oldum şimdi eşime vurduracağım ama nasıl kullanacağımızı Bilmiyoruz
AfraZ Elisaoner38 kol bacaktan vurabilirsin youtube da video var sen tut et yerini esin kolonya ile silsin sonra batirip yavasca igneyi vursun. Youtube a yaz kanncivitici igne nasil vurulur izlersin
Elisaoner38 Bacağıma kramp girer gibi ağrı var buna bağlı olabilir mi doktorumu aradım dahiliyeye görünmeden vurulma diyor beyaz kanım düşük çıktığı için dahiliyede birşey bulamıyor :( çaresiz kaldımok tedirgin oluyorum