Linamommg Kızlar sekız ay kızım nırmal yıyor fazlada vermıyorum aksama yakın mama verdıgımde kusuyor saat aralıklarında takıp edıyorum verdıgım saatlerı anlamadım ıkıncıdı dısını cıkarıyor acaba ondanmı ya kuften bı cevap verın kımse bılmıyormu
Rabiacaliskan Linamommg fazla veriyorsundur canım belki dişinden dolayıdır dış ateş yaptı sadece bizde orasını bilemiyorum
Elif-Liya Linamommg mama yerine başka birşey ver yoğurt vb belki mama yemek istemiyor ondan kusuyor tarihî geçmiş olabilir yada farklı mama deniyebilirsiniz
Linamommg otose_san yok yavrum tarıhı gecmedıde hanı nırmalde sanah neden kusmuyor gıdalardan sınra kusma gelıyor
Linamommg Rabiacaliskan nasıl vermem lazımkı arrık kafam allak bullak oldu sanah lanne yumurta ogleye gırmeden ara ogun ara ıgun olmasa ogle yemegı ıkı saatbsonra ar ogun daha yemek yok mama devam edıyorum ıkı bucuk saat sınra falan yada uc aaat sınra
Rabiacaliskan Linamommg dış çıkardığı için canı istemiyor olabilir belki o yüzden kusuyordur benim kızım dış çıkartırken fazla yemezdi bende zorlamadım yani zorlamayın
Linamommg Elif-Liya gece ıcıp yatması lazım o yuzden aksam mama verıyorum bıde sabah kuslukta falan yogurtu gece nasıl berım bılemedım doyarmı
otose_san Linamommg isterseniz 1 2 gün beslenmesinde değişiklik yapıp sonrasında doktorunuza danışabilirsiniz
Elif-Liya Linamommg valla canım ben ekmeği Ufak hale getirip veriyorum kızıma kimse yada akşamları tarhana çorbası veriyorum doymuş oluyo. Gece yatınca da süt veriyorum bu arada kızım 17 aylık
Linamommg Rabiacaliskan ılk dıs zamanına yakında boleydi sonra duzeldı bırdaha basladı dr nasıl test uygularkı kn testımı yapar bılemedım napcsmı kan testı ypsa cıkrmı
Rabiacaliskan Linamommg yani bilemiyorum başıma hiç böyle bisey gelmedi dişten oluyorsa hastanede ona bisey yapmıyorlar kaç kere diş için hastaneye gittim ama hiçbişey yapmıyorlar siz bence miktarını azaltın mamanin bende kızıma fazla verdiğim zaman kusar arada bi unutur fazla veririm onuda çıkartık midesi almaz sizde oyle yapın miktarı azaltın
ikizbabymom Linamommg miktarını azaltmayı dene dişin kusma yaptığını hiç duymadım bilgim yok o konuda