basaktpe12 Kuzular önerebileceğiniz tatil villası veya otel apart da olur Ege bölgesinde yerler söyleyebilir misiniz fiyatı özellikleri
Solocann basaktpe12 güzelim Ege vardı zaten oda yanıyor 🤷🏻♀️şu durumda biraz ertelesenizmi mâlum ortalık baya karışık 😑
Ayalayay basaktpe12 bizimde rezervasyonumuz vardı Antalya - Alanya ya dün yola çıkacaktık. İptal ettik ortalık böyleyken evde kalmak em iyisi diye düşündük .
basaktpe12 Solocann yok canım bizim işler de karışık ablam Dalaman daydı heralde bir köyde evlerini boşalttılar her ihtimale karşı ben hem onları yanıma almak icin hemde çocukla kalacağın bi yer arıyorum
basaktpe12 Bireylulmeselesi02 yukarda belirttim canım tatil gibi ama değil ablam Dalaman’da yakınlarında oturuyor evlerini boşalttılar onlarla kalmak icin bi apart ötem villa tarzı bakıyorum benim işim yok bir süre onlara destek amaçlı kalıcam
basaktpe12 Ayalayay bizim planımıza hiç yokdu ablam Dalaman’a yakın oturuyor evlerini boşalttılar bende o bölgelerde müsait otel villa apart va bakıyorum çocukları ile kalmak icin bende yanlarına gidicem bir süre motive amaçlı işleri orda gelemiyor buraya