bukaga Merhabalar kızlar Bebişi 3 saatte 1 emziriyorum ama memeler taş gibi olmuyor yine de cocuk memede duruyor emiyor süt var mıdır ya ? Taş gibi dolması gerekmez mi 4 aylığız
Bulutbey bukaga bşr süre sonra yumuşuyor ama hala süt üretmeye devam ediyor. Bebeğiniz in emerken yutkunma sesini dinleyin. Kaç emme refleksinden sonra yutkunuyor mesela. Bir de çişi ve kakasını normal şekilde yapmaya devam ediyorsa sıkıntı yoktur.
Bgs bukaga bebeğiniz emerken cok cok diye ses geliyorsa vardır sütünüz merak etmeyin memelerimiz terbiye oluyormuş o yüzden artık sertleşmiyormuş emzirme danışmanım böyle söylemişti benimde oğlum 4 aylık
Goktug_71 Sahraligunler benimde bi kaç gündür goguslerim yumuşadı sütüm bitti sanıyorum bebeğim emiyor duymadığını hissediyorum ama gıkı çıkmıyor 😂
bukaga Sahraligunler aynen ya haha aynı durum birtek sabah uyandıgımda biraz sertleşiyor ama gün içinde yok fıssss
bukaga Bulutbey yutmayı görmüorm ama duyuyorum, tükürük mü biriktirip acaba diyorum. Kaka günde 2 ciş 6 defa görüorm saydım bugün hatta normaldir insallahhh
Bulutbey bukaga bence de normal canım kaka ve çiş sayısı. Peki siz göğsünüzü sıktığınızda süt geliyor mu. Ben arada yapardım gelip gelmediğini kontrol ederdim.
bukaga Bulutbey benden sertleştiği dönem bile sıkınca gelmesdi ucu kücük ondan dedi doktor hatta o yüzden kontrol edemiyorum:(
Bgs bukaga kirli bez sayısı yeterliyse ve kontrollerde kilosu normalse ve dediğim gibi emerken cok cok ses geliyorsa sorun yok 🤣 hatta memeler terbiye olduktan sonra sütler daha yağlı oluyormuş
Ltprknn bukaga benim hiç dolmamıştı ama 6 ay boyunca memeden inmedi.her meme aynı değil.gelisimi normalse sorun yoktur.her meme bir olmuyor.
DryMom14 bukaga taş gibi olması gerekmez. zaten çocuk sürekli emdiği için kanallarınız da genişlediği için süt taş gibi olmaz. Merak etmeyin sütünüz vardır.
Tortilla bukaga tas gibi olmuyor zamanla terbiye oluyor. İlk zamanlar tas gıbı oluyor. Suan 1 yasında kızım memelerim hıc süt yok gibi. Ama bı sıkıyorm dort bes delıkten fırlıyor ben hep varmı diye o sekılde kontrol edıyorm
bukaga Tortilla masallah canım benim demek benimde öyle oldu bebişlere sifa olsn afiyet olsn insallah