Linamommg Masalmerve oyle ama sutun yetmıyosa mama sen bılırsın ozamam sarılık dusmez sutun yeterlıyse ya canm tm sen blursın
Gams Masalmerve ağlasın uyumasın da bizmki hiç uyanmıyordu uyamdkrmak için neler yapıyorduk. Bilinci acık demekki iyi bence 30 cc kadar mama verin korkma. Önemli olan onun iyilesmesi benım bebgım hala biberonla mama içiyor hemde beni emiyor 45 günlük.
Linamommg Gams aynen ya ınsanlar mamaya öcu olrak bakıyo cocugum sarılık sutum yok mevbur vercem sutun gelmedını bekeleyene kadar cocugum elden gıdecek ole dusunce korkutucu zor cunku sarılık bende mama verdım napım sut yok
Eda11 Gams merhaba benim bebeğimde de uzayan sarılık var. Anne sütü sarılığı dendi. 35 gün oldu hala devam ediyor. Ne yapmak lazım. Bol bol emziriyorum da günde bir kere de mama veriyorum ama geçmedi
Gams Eda11 Eda11 bızımde kendı doktorumuz uzayan sarılık gecer dedi allanım hergun dahada sarı oluyor gibiydi. Sonra birgün acile götürdüm cok test yaptılar 10 gün yogun bakımda tedavi edildi. Simdi hiç bişey kalmadı.
Nilaraa Masalmerve emzirmek ve guneste yatirmak Saat basi emzir mama ver kaka yaptikca gidicek vucuttan sarilik