annesininoglusu Bebeğimin testis rengi koyu, doktor normal olduğunu söyledi. Ama koyu olmasının ciddi sebepleri de olabilirmiş öyle duydum. Aynı durumda olan var mı?
Meltem06 annesininoglusu benim bebeğimin öyleydi böbrek üstü bezleri yetersiz çalıştığını söyledi doktor ilaç tedavisine başladı. Sizinkinde bir sorun oldu mu?
[silindi] annesininoglusu koyu derken nasıl yani şimdi şüphe düştü aklıma benim de oğlum var koyu drdiğiniz kahverengi gibi mi yoksa daha mı siyaha yakın ten renginde mi olması lazım?
annesininoglusu Meltem06 teşhis nasıl kondu, ultrason mu çektirdiniz yoksa tahlillerde mi çıktı? Bizim rengi açıldı ama pipisi arada şişiyor idrar örneği verdik bir sıkıntı görülmedi ama arada şişip iniyor
Mertbebek50 Meltem06 merhaba bebeginiz nasıl insallah iyidir benim bebegimde 45 günlük dogdugunda koyu renkti tahlil verdik kan dan baktılar 0 ile 6 arası cıkması gereken deger 6.45 cıktı cok hafif yüksek dedi doktor endokrin bölümü baksın dedi böbrek üstü bezlerin tam calısmamasından kaynaklanırmıs sizin nasıl ilerledi nasıl ögrendiniz gecme durumu varmı ilacla😔 allah saglık sıhat versin insallah bebişlere🤲🏻
Meltem06 [silindi] siyaha yakındı canım açık tenli benim oğlum annesininoglusu kan testinde de çıktı bizimki
Meltem06 Mertbebek50 merhaba benim oğlumun topuk kanından çok yüksek çıkmıştı bütün değerlerine bakıldı ve 1 hafta yoğunbakımda kaldı 17 günlükken ve şu anda 2 ilaç kullanıyor hala kontrolleri var. Geçen bir hastalık değil. Kalıtsal olduğu için doktorlar ömrü boyunca ilaç diyor. Sizinkinde bir sorun ve hastalık olduğunu sanmıyorum çok yüksek değil bence zaten sorun olsaydı çoktan bakarlardı doktorlar ve kilo filan almaz kendini belli ederdi. Yine de iyi bir çocuk endokrinoloji doktoruna gösterin bütün değerlerine baksın içiniz rahat etsin. Buradan çok kişi sordu çoğunda hastalık çıkmadı yani sizinki gibi düşük çıkanlarda çıkmadı. Allahım şifa versin yavrunuza inşallah bir şey çıkmaz.
Mertbebek50 Meltem06 anladım cevap yazdığınız için cok tesekkür ederim allah saglık sıhat versin insallah sizede cok gecmiş olsun🌸🤗