Nutellamm İki yaş kızım 18 kilo doktor 3 kilo fazlası var dedi bakal işi hamir işi verme dedi merak etim sizi. Çocuğunuz kaç kilo
Agg0207 Nutellamm 32 aylik kizim 12.800 93 boyu ama her bebek farkli benim kizim cok hareketli ve hamur isine duskun degil cok istahli olmasna ragmenn boyle
Zeynepefem Nutellamm 2 yas oglum 14 kilo 89 cm. Evet sizinkini kilosu baya fazlaymış hamurisini kesin. Boyu ne kadar bu arada
Ftmvrs13 Nutellamm kızım 17 kilo 98 cm boyu bence fazla değil ilerde verirler yemekten kimseye zarar gelmez 3 kilo altı üstü 30 kilo değil
Ftmvrs13 Mom4775 haklı olabilirsin ama bu çocuklar daha çok büyüyüp gelişecek ve çok hareketliler verirler yani ileride ben öyle düşünüyorum ki doktor da öyle söyledi
Mom4775 Ftmvrs13 kiloyu ne ile aldığı önemli bence. Meyve sebze et tavuk ile alıyorsa ne ala. Ama abur cuburla alıyorsa sakıncalı olabilir. Obezite çok yaygın🤦🏽♀️
Nutellamm Mom4775 Ben küçüken sütümü çok sahip verdim ve çok kilo aldı hiç mama almadı ve hamur işi yer sever ama çok değil
Ftmvrs13 Mom4775 abur cubur şöyle yiyor mesela meyveli yoğurt yiyor onun dışındaki yerse bi iki çikolata meyve de yer sebze de o yüzden balık tavuk ta yer