Fatmam Bebeğim 3 buçuk aylık yaklaşık bir aydır fitilsiz kaka yapamıyor 8 gün bekledim yapmadı doktor biogaia diye bir damla verdi fayda etmedi
Seda0202 Fatmam kızlar benim oğlumda 3 gün kakasini yapmamıştı mamasına 1 damla zeytin yagi damlatıp öyle verdim doktor önerisiyle günde 2 defa mama veriyorum boylece kalası düzene girdi zeytinyağını kestim
AliyeAsel Fatmam benim bebeğim 1 aylık aynı sorun bizdede vardı ama mamadan kaynaklandı canım mama veriyosan değiştir
Aydiles Fatmam benımkıde aynı 3,5 aylık bı aydır fıtılle lavmanla yaptırıyoruz, kaidol damla dediler denedik fayda etmedı en son doktor duphalac verdı 3 gün oldu kullanalı hala kaka yapmıyor, ne yapcam bilmiyorum🤷♀️
Deletedmom04 Bizde de aynı sorun vardı canım 4 günde bir yapıyordu sonra 3 düştü normale döndü bir süra ama tekrar yapamamaya başladı aynı Damla’yı 2 gündür kullanıyorum ve 2 gündür kaka yapıyor oğlum
Fatmam Deletedmom04 Damlayı kullanalı 10 gün oldu ne zaman fayda eder acaba siz de hemen mi fayda etti
Deletedmom04 Fatmam vallahi 2 gündür kullanıyorum ve 2 gündür oğlum kaka yapıyor masaj yapıyormusun ? Masaj da dene iyi geliyor
Fatmam Masaj her gün yapıyorum poposunu biraz uyarınca hemen yapıyor kabız değil ama neden böyle anlamadım popona Zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Anca öyle yapıyor
1annee1 Fatmam bağırsakları hızlı çalışsın istiyorsan bio günde iki kez ver 5 damla. Ama her gün değil tabi. Doktor söyledi binada. Bide aynı saatlerrde vermen gerekiyor
1annee1 Fatmam valla bana doktorum dedi arkdsmda o şekilde kullandı sknti olmadı ama dediğim gibi hergun verme. Kaka yapınca teke dusur baktın yine yapmamaya başladı iki kez ver. Doktor bana bı kere gaz için iyi gelir. Kaka yapsın istiyorsan bağırsakları hızlı çalışsın istiyorsan iki kez ver dedi
Biminikerkekannesi [bilinmeyen] bizimde 3 aya girmeden başladı 3-4 gün bekleyip fitil veriyorum çocuk yoksa ikinmaktan bı hal oluyo
Berken Biminikerkekannesi benimde 1 aylık bebeğim 5 gündür yapmıyo gaz çıkartıyo ama bugün sürekli ıkınıyo ne fitil kullanıyosunuz napıcam bilmiyorum
Belgokayse Benim oğlum 1 ay 28 günlük kaka yapmak için ıkinmaktan ağlıyor nasıl yaptircam bilmiyorum her gün yapmak istiyor yapamazsa çok rahatsız oluyor
Twinsmomdd Belgokayse benim kızımda öyle biz uyarıp yaptırırsan yapiyo yoksa yok yapmayınca hic durmadan agliyo
Mliya Bugun 4 gun oldu 10 gundur kizim yapamior 1 aylik daha.. uyardim zeytin yagi icirdim masaj samla herseyi denedik yok yapmior . :(