Melllisa Brcn4343 yok ilk gün biraz kötüydü başından ayrılmadım yapabiliyor mu becerebiliyor mu peşinde döndüm hemen kaptı şimdi çok rahat bırakıyorum hatta bırakıp odaya gidip uyuyorum 😅😅 ben biraz rahat olabilirim sizin Li kaç aylık
Melllisa laliko35 hahaha bacım Allah sana da nasip etsin hemde en güzelini ama artık bulantılar da baş dönmezinden çocuğu çok ihmal etmiştim mecburdum 😞
Melllisa Brcn4343 oyyy işe gideceksiniz galiba sizin ki mecburi bende 3 aylık olsaydı kıskanır aklım da onda kalırdı vallahi daha minicik benim ki kocaman oldu gibi geliyor 7 aylıkta
laliko35 Melllisa kiyamam ya izmir in neresindesin bende izmirliyim ama malesef evlenip lanet bursa ya geldim kurtulamiyorum buradan
Brcn4343 Melllisa evet mecburiyet ama daha hemen baslamıcam bebek cok yordu o yuzden tuttum biraz rahatlamak için
Melllisa laliko35 Karşıyaka 😊 yaaa Bursa’da güzel diye duymuştum ama İzmir’e alışan başka yere tatile bile gidince dönmek istiyor 🙈🙈😋
Yusufcugunannesi14 Brcn4343 bolu merkezde oturuyorum çevredeki bakıcılar 750 ,1000,1500 e bakıyorlar heryerde farklı tabi yemek kaba temizlik dahil