Anekdot Bebegim cok cok az altını islatmaya basladi dun cok kustu ve cok terliyor dün ona bağladım fakat bugun kusmadigi halde bezleri hep kuru şekilde aldim altından basina gelen var mi varsa bilgi verin lütfen
anayim-ben-ana Anekdot bebeğiniz kaç aylık? Bence su kaybı oluyor bebeğiniz de. Bol bol emzirin. 6aydan küçükse doktorunuza danışıp su verebilirsiniz.
bitterdelisi244 Anekdot ıkı kere degıstım altını ama bezı kuruydu su da ıcıuor yemekde yıyor ama terlıyolar ıste
Anekdot anayim-ben-ana 3 ay 11 günlük doktorum su verebilirsin demisti 1 aylıkken bende 2 aydan beri veriyorum su son 1 haftadir da biberona koydum ne kadar isterse o kadar veriyorum vallahi. Yaşadığımız şehir cok sicak evimiz de klimasız cok terliyor . Bir de dun cok kustu o da etki etti sanirim
anayim-ben-ana Anekdot olabilir su kaybı bebeklerde bazen tehlikeli olabiliyor. En kısa zamanda toparlar inşallah 🌺
otose_san Anekdot sık sık su verin. Havalar çok sıcak, biz bile o kadar su içmemize rağmen çoğunu terle atıyoruz
Anekdot otose_san son bikac gündür su vermeyi artirdim kasikla veriyordum normalde suan biberonla veriyorum