Bebybaby Kızlar bebeğim 2 aylık hapsuryor gözleri yaşariyor burnu tıkanık nefes alırken hırıltılı ses çıkarıyor öksürüyor sürekli ne yapmam lazim bilgisi olan lütfen yazsın daha çok küçük bu aylarda normalmi hasta olması
Tubafadime Bebybaby bol emzir birde doktora götür daha çok küçük evde yapabileceğim başka birşey yok ilerlemesin canim geçmiş olsun
Tugbae Bebybaby 3-4 gün önce aynı şeyle karşilaştik burnundan hırıltı su gibi burun almasi geliyordu 4 buçuk aylık bebeğimden doktoruna götürdüm küçük bebeklerde ciğerlerine inmemesi önemli olan hemen ciğerlerini dinliyor duruma göre yönlendiryorlar siz doktoruna götürün acil olarak
Arc1993 Bebybaby salgın varmış malesef. Oğlum da aynı şekilde 26 aylık. Dr a götürün mutlaka.. ciğerlere inmesin. Çok geçmiş olsun
Tugbae Bebybaby bizim çok şükür ciğerlerine inmemiş serum fizyolojik ile yıkama yapip temizlememizi söyledi ciğere inmemesi için siz gidebildiniz mi doktora ne dedi gittiyseniz eger
Bebybaby Tugbae gittim canım şükür bizdede birşey çıkmadı aynı şekilde serum fizyolojik önerdi onu yapıyorum