AA201207 Sevgi_27 yumurta geçti süt ürünleri ben tüketmeye başladım kızıma henüz vermedim bu hafta başlayacağım
Nurse42 Sevgi_27 8 ay 2 günlük maalesef geçmedi diyet açmaya başladım kendim ama hayırlısı oğluma deneyeceğim 1hafta sonra
Longing Sevgi_27 Bizimde yumurta ve anne sütü alerjisi vardı.8 aylıkken çıktı.Yumurtayi ara ara yedim.Emzirdim.16.aydayiz vucutu iyileşti tamamen şimdi 1 adet yiyor sabahları.Vucudu kasinirdi 1 aydır oda geçti.Cok şükür.🤩
ezgicomert AA201207 benim oğlumda da alerji var diyet açmak tam olarak nasıl oluyor acaba? Atıyorum süt ürünü için ne kadar süre yiyorsunuz alerji yaptığını anlamak için?🌸
glcn-b Bizim de 40 günlükken süt yumurta tavuk alerjisi çıktı, 4 aylık olunca yumurtayı fırınlanmış ürünlerde yemeyi denedim tekrar şikayetler başladı, sıkı diyete devam
Veyselaras glcn-b 40 günlükken demişsiniz acaba teste filan mı çıktı yoksa deneme yanılma yoluyla mi buldunuz
Nurse42 Sevgi_27 bu arada doktor yoğurt yap getir burda kendim yedirip göreceğim dedi damar yolu falan açıp yedircem dedi ama bakalım yine bilgilendiririm sizi
Nurse42 Sevgi_27 merhaba doktora bugün gidecektik fakat doktor izindeymis ne zaman döneceği belli değilmiş falan bizde kendimiz 2 çay kaşığı yoğurt yedirdik videoya çekerek kabarma olmadı normalde 1 dakika da kabarırdı bu kez olmadı yarın da 2 tatlı kaşığı yedirehim dedim bakalım inşallah yine bişey olmadan atlatırız
snz 6.ayda gecti. Siki diyetle (paketli urunlerdeki sut tozu vb dahil hicbisey tuketmedim. Aralarda deneme yaptik ama sik degil ayda max 1 deneme gibi. Ama 6.ay bittigi an gecti gercekten inanamadim. Siki diyet cok onemli bence
Aselask34 Sevgi_27 yumurta 6. Ayında geçti şu an 9. Ayında bu hafta süt diyetini açmaya başlayacağız geçmiştir inşallah