Merve50 normalde ayakta enzirmezdim ama sıcaklardan dolayı bu şekilde yapıyorum gülüm benimde ayaklarım belim ağrıo ama yapacak bişeyde yok artık. Eğer yeni emzirdiysem gülüm reflüden dolayı çok sık emziremiyorumda ben yeni emdiyse ve uzun süre uyumadıysa ağlayarak yatırıyorum beşiğine sallamaya başlayınca susuyo artık bi dua var youtubeden onu açınca dinleyerk uyuyakalıyo canım bu şekilde. Bu arada 2 ay atağı nası bişey bilmiyorum biliyosan beni de bilgilendirmeni isterim tabi illaki bi takım sıkıntılar yaşıyorum sıcaklarında etkisiyle tabi emmek istio ama kendini sürekli geri atıyo ayakta emzirince sallayarak serinlio sanırım huyluzluk yapmıo güzelce emio öyle. Bi oyuncağı var o baya ilgisini çekio onunla oynuyoruz piyanolu oyun minderi bu arada oda… ama gündüz uykuları azaldı çok çabuk sıkılıyo önceden sakin bi bebekti kendi kendine oyalanırdı ses çıkarmazdı gezdirir ederdik herşeye rağmen susmuyosa meme istio olurdu verince emer susardı şimdi herşeye rağmen yine susmuo emziriyorum karnı doyuncada ağlamaya başlıyo böyle şeyler yani sen ne gibi durumlar yaşıyosun peki canım