FilizMirzaHasan Kizlar iyi geceler acil sormam gereken konular var oğlum kro 3 aylık düzeltilmiş 2 aylık erken doğan olduğu için reflü yoğun var reflü yatağı kullanan varmı varsa memnunmusunuz ve hangi marka çok acil 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Gorkemm FilizMirzaHasan doğduğundan beri kullanıyorum kızım 3 aylığı doldurmak üzere. Sevi bebe çok memnun kaldım.
NeclaDefne FilizMirzaHasan sevi bebe kiraz çekirdekli reflü yatağı almıştım baya kullandık çok da memnunduk çekirdekleri bir kaç defa ısıttık çok gazlı olduğu dönemlerde.
Bilgeninannesi FilizMirzaHasan sevi bebe reflü yatağı kızım 3 ay 10 günlük çok memnunuz kusmaları kesildi emzirdiktrn sonra gazını çıkarıp bir 10 15 dk daha dik tutuyorum sonra reflü yatağına yaptırıyorum hiç bir reflü şikayetiniz olmuyor
Tuos2306 FilizMirzaHasan canım bende doğdugundan beri sevi bebenin reflü yatagını kullanıyorum şuan 4 aylık hala onda yatıyor. Çok memnunum.
Anneumudu Gorkemm hala kullanıyor musun benimki 1.5 aylık ama gece kullanmıyodum artık kayıyor hareket edince örtünğn altına giriyor korktm bende kullanmıyorum
Gorkemm FilizMirzaHasan onu bilemiyorum. Ben kusmasini engellemek amaclı aldım. Hani kafa biraz yukarıda durmalı ya o bakımdan. Bildiğim kadarıyla reflu yatağı ve yastigininfa kullanım amacı zaten kusarsa boğulmayı engellesin diye. Uykuya bie etkisi olacağını sanmam
Gorkemm Anneumudu hala kullanıyorum. 4 ayı doldurana kadar kullanmayi düşünüyorum. Kaymaması için ben altına kaydırmayı engellesin diye örme bir battaniye koyuyorum o engelliyor
Dorukerdininannesi Bende bebeğime 3 aya kadar babyjem in reflü yatağını kullandım. Hiç sorun yaşamadım.