NeclaDefne PrensesAnnesi1 Allah Allah bu annelere neler oluyor anlamak mümkün değil 🙅♀️ ya siz eski topraksınız niye garip garip şeyler yapıyorsunuz sizler bize öğretici olmanız gerekirken bizler size yapmayın etmeyin diyoruz. Şaşkınlıkla okuyorum burada yazılanları.
Userss PrensesAnnesi1 gicik oluyorum benimkilerde herseye muhalefet doktor yapmayin diyor diyorum birak doktor ne biliyormus diyolar ayyy valla biktim bunlarin bu cehaletinden
Glshdgr Ferhunde alerjisi olan bi çocuk alerjik şoka bile girebilir bu yüzden ,illa anlamaları için başlarına gelmesi gerekiyor
ilknurcelik PrensesAnnesi1 1 yaşdan önce yasak çilek ben 10 aylık bebeğime yedirmedim alerjik bir meyve çocuğu takip edin bir anormallikte dr gidin hemen
Essemine PrensesAnnesi1 bu can çenesi muhabbeti o kadar saçma ki anlamıyorum bu insanları 3 aylık bebek onun yiyecek olduğunu hatta yiyecek diye bişey olduğunu bile bilmiyor
Glshdgr Ferhunde aynen ya,işte ben o yüzden hiç bir şekilde böyle bişey olmasına fırsat vermiyorum ,biraz sert durmak gerekir ,kim kırılırsa kırılsın dimi
ikikizannesi Cok kiziyiprum neden sormadan danismadan boyle birşey yaparlarki gecen bende iki dk kizimi kaynpederime verdm 4buck aylik kizim cocuga sofrada tereyagi bal karistirmista vermeye calisiyor kan beynime sicradi
Mervea PrensesAnnesi1 oğlum 11 aylık domates portakal kaldı ki çilek daha vermedim alerjik bir çocuk zaten cesaret edememde bunları duydukça çocuğumu kimseye bırakmam istemiyorum bırakıcak kimsede yok oda ayrı birşey geçen gün avmde bi bayan bi baktım oğluma simir vermek istedi direk o yiyemez alerjisi var deyince kadın ya özür dilerim deyip geçti vermeden bi sorun