Glshdgr Merhaba ,oğlum 4.5 aylık kakasında 2defa balgamlı kan geldi ,doktor süt allerjisi olabileceğini düşündü ,olan var mı? Korkuyorum
HungryWolf Evet oyle teshis konulmustu bizdede. Alerji doktoruna gidin o size yardimci olur emziriyorsaniz sut urunleri diyetine girmelisiniz. Devlette alerjiye sevk veriyorlar cocuk doktorlari.
Glshdgr HungryWolf gastroenteroloji doktoruna sevk verdi randevu aldım 3mayısta ama şuan yok mesela kakası temiz sarı renk geliyor,bi de Demir ilacı başlamıştık onu kesti acaba ondan olabilir mi ,direk süt allerjisi çıkar mı
HungryWolf Glshdgr biz demir ilaci kullanmamistik bilemiyorum. Direk cikmaz kaka tahlili yaptirir ve kaka resmi varsa gosterin kanli sekline bakilir demirden mi degilmi. Mukuslu yani balgamli gazli kaka sesli yani kakada kan bublar belirti sadece. Insallah degildir sizinki.
HungryWolf Glshdgr bilmiyorumki. Ama resmi varsa gosteein mutlaka doktorlar anliyor daha dogrusu alerji doktorumuz anlamisti.
Glshdgr Mmeliss5 ,önceden nasılsa şimdi de öyle sadece kaka öyle geldi yani anormal değişmedi ,gazını falan rahat çıkarıyor
Glshdgr Mmeliss5 sidefer damla bu da takviye edici gıda devletin verdiği değil paraben içermiyor ,yan etki yapmamasını beklerken
Mmeliss5 Evet katkısız. Ama içinde süt var galiba onunda alerji varsa o tetiklemiş olabilir canım. Kakayı gözlemle.
Glshdgr Mmeliss5 yaa :/ ben o zaman yarın kesin bi Gaita mikroskopisi yaptırayım bi bakteri ,gizli kan falan varsa çıkar ,3mayıs a daha 1hafta var
Glshdgr Mmeliss5 siz de süt ürününü kestiniz mi ,ben yemeye devam ediyorum kanama sadece 2defa oldu geçti