Bal_yanak Kızlar bu doktordan memnun olan varmı yada o hastanede iyi kadın doğum doktorunu bilen varmı bide operatör doktor felan diyo ücretli mi oluyor yani anlamadım uzmanla arasında ne oluyor bilen varsa yazabilir mi 🌼🌼
balkabagianasi Bal_yanak Doktor hakkında bilgim yok 🌸 ama 182 de sorulan “doktor tercihiniz var mı ?” Sorusu tedavin sürdüğü doktor veya gitmek istediğin doktoru soruyor ve ücretsiz 🏝
ikizlerinannesi2985 Bal_yanak ameliyata girenlerin hepsi operatör canım. onun paralı olmasıyla alakası yok
edsn1 Bal_yanak ben randevu almıştım sonra gitmedim o doktora ücretsiz muayene çünkü devlet hastanesi orası, yine çam ve sakura da Nilay mı tam adını hatırlayamadım ama nille başlıyordu adı o doktordan çok memnun kalmıştım tatlı dilli bilgili bir doktordu
Bal_yanak balkabagianasi canım aradım ordan aldım ilk defa gidicem o yüzden bilgim yok ilk doğumumda özele gitmiştim şimdi devlet hastanesine gidicem doğumuda orda yapmayı düşünüyorum ama doktor bilgim yok
balkabagianasi Bal_yanak operatör diyince 182 operatör anladım kusura bakma uykusuzum 😁 Utandım şuan … herşey gönlünüzce olsun 💕
hale_0909 Ücretsiz ve çok iyi özel hastane gibi ilgileniyorlar çok temiz ben orda doğum yaptım alime dilayda uzun gül o doktorda çok iyi odalar tek kişilik