Umayannesi06 Kızlar kızım 23 günlük doğduğundan beri gözünde hafif çapaklanma vardı bu aralar arttı çapaklanıyor gözünden sarı su akıyor vs. Başına gelen varmı nasıl bir yol izlediniz Bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏🏻
selinuran Umayannesi06 benim bebeğimde de 14 günlükken aynı sorun oldu 1 gün boyunca her emzirdiğimde gözüne süt damlattım ve ıslettığım ılık bir mendille gözünü temizledim. Ertesine güne geçti bir daha olmadı çok şükür
Mintrik Umayannesi06 benim bebeğiminde oldu doktora sordum damla söyledi onu kullandım ertesi güne geçti
Rabiabaris Umayannesi06 bnm bebgimde 10 gunluktu goz capaklanmasi vardi bide gozunden sari su akiyodu doktora gotrduk goz pinarlari tikanmis ılik suyla sil bide masaj yap dedi.simdi eskisine gre azaldi.
Prensesannesiiii32 Benim de bebeğimin tek gözünde oluyordu. Temiz bir bezi ılık suyla ıslatıp çapaklandıkça sildim şimdilik iyi çok şükür geçti. Anne sütü ve çay önerenlerde var
Gulsen4224 Süt damlatmak çözüm değil tam tersi iyice çapaklanma olur bebeğinizin gözüne süt değdirmiş olmasından kaynaklı çapaklanma olabiliyor 🌸
HicisleriBakani Umayannesi06 metcilin ya da netira antibakteriyel damladir gunde 4 sefere kadar 1 damla uygulayıp goz pinarina da hafifce masaj yapabilirsiniz. Yakici değil.
Mevacanimkizim Umayannesi06 benim kızımın da oluyordu sağ gözü sadece doğduğundan beri kaç doktora götürdüm geçer dedi ılık su çayla pansuman yaptım her gün fırsat buldukça doktorlar dedi 1 yaşına kadar geçmezse küçük bir operasyonla gidere bilirlermiş damar tıkanıklığı oluyormuş çok şükür geçti sürekli ılık su temiz bezle silin iyi gelecektir
[silindi] Umayannesi06 Mrb çay varya suyuna bandırın gozuyle silin hiç bişi kalmaz ve tekrar etmez deneyimlerin sonucu
minibiranne Umayannesi06 bir haftalıkken olmıştu kızımda doktora gittik canım damla verdi 3 günde geçti
Uerdem Umayannesi06 doktora gittim damla verdi yaptim geçti bu sefer diğer gözü oldu sonra iki gözü birden oldu doktora götüreceğim yine