Tosbiklerinannesi Kızlar bebeğimin kıyafetlerinde ki bazı lekeler çıkmıyor ne denersem deneyeyim atacaktım kayınvalidem atma evde giyer vs dedi sizler nasıl yapıyorsunuz atar mısınız kiri çıkmayan kıyafetleri ?
3children1mom Tosbiklerinannesi Highenic markanın nar yazan ve bor yazan leke cikaricisini kullanıyorum. Yok böyle birşey çıkaramadığı leke yok 🖐🏻😂
-erCansu- Tosbiklerinannesi leke olduğu zaman direk leke çıkarıcı döküp citiliyorum sonra makine bebek deterjanlari pek başarılı değil malesef önce Domestos etkili bizim tozdan kullanıp sonra onun deterjaniyla yıkıyorum tabi güzel olanları 😂 lekeli kıyafetleride var evde giydiriyorum cnku günde 10kere kıyafet degistiriyoruz
1ana1bebe Tosbiklerinannesi e bebeğin lekencikarticisi varnonunla citiliyorum yıkıyorum sonra lekeli kısım güneşe gelicek şekilde asıyorum yikandiktan sonra leke kalsa bile güneş çıkarıyor
Sakinee 3children1mom yakalardaki o kan ilacı lekesi? Bezden sızmış zıbın kenarlarındaki o kaka lekeleri? Siyah zeytinin kendi yağ lekesi ? Bana bunları çıkarıyor mu onu söyle 😂😂
Tosbiklerinannesi -erCansu- ahahah yaa aynı bende öyle yapıyorum güzelleri bir şekilde çıkartıyorum diğerleri de evde giydiği için pek önemsemiyorum 😂😂