AbsXxxl Bebeğimin altını ıslak mendil ile temizliyorum siz nasıl temizliyorsunuz vajinanın içinide siliyor musunuz
siyah3430 AbsXxxl Kaynatılıp soğutulmuş su ve temizleme pamuğuyla siliyorum cildi hassas ıslak mendil kullanmıyorum
Han30 AbsXxxl erkek bebegim ama 3 ay pamuk ve su ile temizledim. Havalar ısınınca da hep yıkadım. Şuan 6 aylık, kaka yapınca yıkıyorum zaten hergün duş aldırıyoruz çişi yıkamıyorum siliyorum. Islak mendil sleppy yenidogan serisinden çok memnunum
Han30 AbsXxxl eşim evdeyken o tutuyor ben banyoda yıkıyorum, yokken de koluma alıp, lavaboda yıkıyorum. Önden kabasını alıyorum ıslak mendil ile sonra kendi şampuanı ile yıkıyorum
Miskokulu2 Pamukla siliyorum 3 aylık olana kadar silerim sonra saf su ıslak mendil ile silerim öyle aldım cildi çok taze oldugu için şimdilik böyle yapıyorum. Beline çıktı iki kez o zaman suya tuttum
ly35 vajinayı tahriş etmeden elinizle hafif açıp silebilirsiniz. yapışıklık olmaması için hem de temizliği için. unibaby yenidoğan ıslak mendille siliyorum ben.