Bayanlar merhaba. Cok yorulduğum ve anlam veremediğim birşey hakkında danışmak istiyorum.
şuan bebeğim 20 günlük. Sezeryan oldum ilk zamanlar sütüm gelmedi ama şimdi geliyor. Bebeğimi emziriyorum ilk zamanlar mama desteği ve anne sütü veriyordum çıktığı kadar. Yaklaşık 2 haftadır kestim mamayı sadece anne sütü. Herşey gayet güzel gidiyordu. Yalnız bebeğimde 3 gündür bir problem var gündüzleri emziriyorum uyuyor ama akşam 7-8 dem sonra çocuğa birşey oluyor ne kadar emzirsem de hep ağlıyor hep aranıyor hep meme istiyor. Gaz sorunu da yok. Gazını da çıkarıyor. Günde 7-8’bez değişiyor hatta. Bazen emzirdikten sonra kustuğu da oluyor yAni fazlasını attığını düşünüyorum. Ama sürekli emmek istiyor ve susmuyor. Herneyse bu üç gündür artık dayanamayıp gece 12 gibi ufak bir ölçekten mama verdim. Onu içince uyumaya başladı.. anlamıyorum sütüm acaba akşamları az mı geliyor doymuyor mu? Ama kontrol ediyorum göğsümü sıkıyorum yAni afedersiniz ama sıktığımda göğsümden fışkırdığını bile gördüm. Ama bu çocuğun derdini anlamadım. Yetmese sütüm 300’gram almış 15 günde boyu da 7 cm uzamış ebe cok iyi demek ki sütün yarıyor dedi. Ama ozaman neden akşamları mama içince susuyor ? Siz böyle bi sorunla karşılaştınız mı? vallahi ne yapacağımı şaşırdım.