tospikdamla 1 yaşında kızım var, Uygun fiyatlı ve kullanışlı olan baston Bebek Arabası arıyorum kullanıp memnun kalanlarınız varsa fikirlerinizi bekliyorum
Annesi23 tospikdamla ben joie nitro bebek arabasını kullanıyorum çok çok memnunum sürümü çok kolay hafif katlayınca tek elimle taşıyorum tavsiye ederim. E bebek te şu an 900 lira gibi bi fiyatı var ama ben dolap uygulamasından temiz ikinci el aldım 200 e almıştım taş gibiydi işimi gördü böyle bişey de yapabilirsiniz satan çok var
Oblomovv tospikdamla eğer düşünürseniz ikinci el, ben şu an satıyorum. 5 ay oldu alalı. Duux siena baston bebek arabası. Googla yazabilirsiniz.
Duygusuz tospikdamla 2. El aldım Facebook marketplace den let go yada marketplace den alabilirsiniz. Normal bebek arabam vardı ama onu giç kullanamadık cok agırdı. Şimdiki den cok memnunuz az kullanılmış tü 100 Tl ye aldık
tospikdamla Annesi23 Fiyatı çok iyi fiyata almışsınız evet bakmak lazım oralara bizde travel kullanıyoruz ama çok hantal ve heryere onunla gidilmiyor
Annesi23 tospikdamla ben baston aldıktan sonra travel olanı hemen kaldırdım valla boş yere ağırlık çekmişim o kadar dedim. Dolapta bulursanız satıcıya yorum yazıp video falan isteyebilirsiniz daha anlaşılır olur. Benim şansıma satan kişi evimize yakındı bende oradan konuşup gidip elden teslim aldım. Zaten ürün anlatıldığı gibi gelmezse iade şansınız var
Oblomovv tospikdamla hayır memnunum. Travel vardı ama onu aşağıya indirmek ölüm gibiydi o yüzden baston aldım. Şimdi 2 hafta sonra taşınıyorum, ev asansörlü o yüzden travela geçicem tekrardan. 200e satarım ama gelip almanız lazım. Kargo parası fiyatı arttırır. Siz nerede oturuyorsunuz?
tospikdamla Oblomovv Anladım biz de asansörsüz evdeyiz arabayı girişe koyuyoruz yukarı taşımak ölüm olurdu 🙄 Edirne yım ben siz ?
Oblomovv tospikdamla ben istanbul’da yaşıyorum😔 eğer almayı düşünüyorsanız ikinci el almanızı tavsiye ederim çünkü ömürlük kullanılacak şeyler değil. Ben hem travel hem bastonu sıfır aldım. Keşke ikinci el alsaymışım diyorum.
Duygusuz tospikdamla biz o sekilde aldık marketplace den bulduk yakınımızda eşim gidip bakıp aldı zira diger türlü riskli