Lna Meningokok menenjit aşısını yaptırdınız mı yaptırmayı düşünüyormusunuz bize doktorumuz kesinlikle 7 ayda yapalım dedi rotaları yaptırdım bunu da yaptırmayı düşünüyorum siz yaptırdınız mı?
Sevdaysl Lna bizde 3 ayligiz bende yaptırmaya başladım 3 tane asi o var 3 tanede bexsero var baya masraf olucak ama çocuğumun sağlığı icin yaptircam
Gamze0677 DesorLiviya bende yaptırmayı düşünüyordum fakat endişelim var havaleye kadar götürdüğünü söylüyorlar sizin bebeğiniz nasıl bi tepki verdi aşıya 🙄🙄
DesorLiviya Gamze0677 ateş falan yapmadi ama fena huzursuzluk yapti bir hafta onun dışında bi sknti cikmadi çok şukur sadece bexsero huzursuzluk yapti nimenrix te huzursuzlukta yoktu
Gamze0677 DesorLiviya yaa beni hep korkutuyor lar peki ne zaman yaptırdınız doktorum 7 aylık olunca yapalım dedi
DesorLiviya Gamze0677 ben biraz buyumesini bekledim açıkçası çunku bexsero çok ağır bir aşı olduğu için doktorumuz oyle uygun gordu nimenrix 13 aylıkken tek doz şeklinde bexseroda 13 aylıkken ilk dozu mayis ayında yani 15 aylıkta da ikincı dozunu olucak
MilaMila Her ikisinde ilk dozunu bu ay vurdurdum 3. Aylık kızım. Nimenrix sıkıntısız fakat bexsero 39 ateş ve huzursuzluk yaptı 2. Günümüz hala ateşi tam inmedi
Gamze0677 DesorLiviya evet mantıklı fakat menenjit genellikler 7-9 ay aralığındaki çocuklarda daha sık görüldüğünü okumuştum napsam bilemedim 😓😓
DesorLiviya Gamze0677 erken yaptiranda çok var çok şukur kimsede bi sknti gormedim domtorunuz ne diyorsa onu yap bence canm
erdemmelif DesorLiviya Bizi de çok korkutuyolar.. Havale geçirir diyorlar.. Ben de ne yapacağımı şaşrdm..
Deletedmom200 Lna a tipi geçen ay başlandı nimerix 4 aylıktı bı sıkıntı yaşamadık b tipini yani bexseroyu bu ay yapalım dedi ağır bı asi olduğu için kararsızım beklersen geç kalır mıyım diede korkuyorum Bilmiyorum ne olur