nur0147 Bebeğim 1 bucuk aylik aventin emzigini tatli birseylete batirinca emiyor. Onun haricinde bazen oylesine veriyorum tutuyor ama 1 2 dk hemen geri atıyor. Sürekli emme refleksiyle karşılaşıyorum damakli emzik mi alsam eczaneden naapsam ?
12-ab nur0147 farklı emzikler deneyin tabi ama küçücük bebek emzik tutsun diye tatlıya batırmak doğru değil. 6 aydan önce asla bişey vermeyin diyorlar bilginize
Zeynepnefesinannesi nur0147 bibs emzik yuvarlak olanlar anne göğsünün şekline yakın oldukları için her bebek kolayca emiyor emziğe döktüğüm paranın haddi hesabı yok en son sadece bibs aldı ve başkasını asla istemiyor
Kubralya1 nur0147 benim bebeğim 4 aylık olucak emme refleksi uyurken yapıyor ama hala emzik konusunda başarılı olamadım en sonunda pes ettim
Melis2021 Bende aventin emziğini aldım tutmadı dogdugunda suan 3 buçuk aylık cuma günü BİM’den wee nin damaklı emziğini aldım vermeyle tuttu sanki dogdugundan beri emiyomuş gibi
nur0147 12-ab evet biliyorum zaten iki defa batirdim onun haricinde yapmadim. Farkli emzik alcam belki tutar. Inanin cok zorlanir oldim surekli emziriyorum bir yere gitsem surekli agliyor susturamiyorum herkes riyor emzik ver verdim tutmadı aventi baska almamıştım zaten ama alcam damakli emzik