Mrv2l Metecikmom Metecikmom 1 senedir kullanıyorum hiç karşılaşmadım çok güzel ve kolay eriyor suyunuz soğuk olabilir mi ya da mama bozulmuş ??
Panikanne85 Metecikmom merhaba ben de aptamil kullanıyorum hiç yaşamadım bu sorunu ben de termosta sıcak su ve kaynamış soğuk su hazır bulunduruyorum benim derece var ölçüyorum suyun sıcaklığını 40’ ise mamayı koyuyorum 42 de olur sonra kaşık ille karıştırıyorum biberonu Çeşmeye tutuyorum soğusun diye siz hazır su ile yapıyorsunuz dimi kaynatıpta Çeşme suyu olmayacak
EzgiDenizKaan Metecikmom benm bebeğim henüz küçük genelde anne sütü içiyor fakat bazen mama reddi olunca Aptamil veriyorum diğer arkadaşın söylediği gibi mutfağımda her zaman sıcak ve soğuk su bulunur daha önce kaynatmış olduğum fakat şöyle bir durum var dün Aptamil içen bebeğim gece hiç uyumadı çok gaz yaptı bizde bir daha içirmeyi düşünmüyorum
Mrv2l Metecikmom iki tür su hazırlıyorum birini kaynatıp soğutuyorum diğerini kaynatıp termosa dolduruyorum termostaki su henüz sıcaksa biraz soğuktan ilave ediyorum yoğurt mayalama gibi düşünün parmağınız dayanıyorsa sorun yok ama erimiyorsa hala mama saatinden önce biraz sıcak hazırlayıp ılıklaşıncada verebilirsiniz
Metecikmom Mrv2l şöyle ilk sıcaklığı geçince ekliyorum mamayı sonra bekliyorum biraz daha ılısın diye siz nasıl çalkalıyorsunuz üzerinde köpürmeler olmaması için, bide mamadan memnunsunuz sanırım uzun süredir kullandıgınıza göre☺️
Bal91 Metecikmom bende kullanıyorum sıkıntı yok canım kaşıkla karıştırıyorum biberonu sallamıyorum gaz yapmasın baloncuk oluşmasın diye
Mrv2l Metecikmom benim ikizlerim var doğumdan beri mama destekli beslendik hep aptamil kullandım ben kaşıkla karıştırıyorum bebeğiniz küçükse köpürmesi gaz yapar demişlerdi
Metecikmom Bal91 benim suda mı sıkıntı oluyor acaba siz nasıl hazırlıyorsunuz bekletmeden direl mi veriyorsunuz
Bal91 Metecikmom bende hazır suyu kaynatıyorum cam şişeye koyuyorum canım mama yapacağım zaman ölçüyorum cezvede ısıtıyorum ılık şekilde yiç sıkıntı yaşamadım daha