Edafiko Merhaba kızlar emzirmeyi mecbur kesmek zorunda yım 10 aylık bebegim 5 haftalık hamileyim oğlum mama almadı biberon hiç tutmadı bugüne kadar zaten emzik de dahil sürekli meme de uyuyan bir bebek benim gibi olan varmı nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilirmsniz
JUTENYA Edafiko Allah yardımcısınız olsun inşallah daha küçük aslında bir sorun yoksa doktorunuza danışıp emzirmeye devam edebilirsiniz
Kereminannesiii Edafiko doğum yapıp bebeği küçük diye iki bebeği birden emziren annelerimiz var bir kaç doktora daha danışın bence. Hamileliğiniz çok yeni zaten. İleriki aylarda olsa beslenme konusunda belki yetersiz kalır diyeceğim ama henüz böyle bir durumda söz konusu değil
Edafiko JUTENYA direk kesmemi söyledi ama bebegim çok zorlanıyor veriyorum uykularda mecbur aç açına hasta olucsk diye korkuyorum evet çok küçük ama yaş 30 zaten çok geç oldu 6 yıl sonra istediğmiz birşeydi ama beklemiyorduk onca yıl olmsyınca kardeşsiz De olmasın diyorduk nasip miş rabbim böyle uygun gördü demekki ama çok zor kesmek TE nasıl yol izlicem bilemiyorum
Fatmayilmaz Bende 4 aylıkken kaldım şuan 9,5 aylık kızım 5,5 aylık hamileyim devam ediyorum. Biraz daha emzirin sonra kesin benim kızım biraz biraz kabul etmeye başladı başta hiç biberon almıyordu
JUTENYA Edafiko ek gıdaya alışsa rahatlarsınız ikisi beraber büyüyecek iyi olmuş aslında kesecekseniz yavaş yavaş acele etmeyin diğer bebeğiniz çok küçük zaten aklıma gelmişken benim bebeğimde asla biberon almazdı hiçbirşey içmezdi sonra aventin meme ucuna benzer biberonundan verdim onu kabul etti ve alıştı bi deneyin derim
Edafiko Mom567 evet bende çok okudum bi Dr dahs gittim oda emzir yaşına kadar derim ama kes de derim karnındaki in gelişimi durur dedi ama çok emziren de var
Edafiko Kereminannesiii evet dediğiniz birden nasıl kesilir zaten emziriyorum ne yapayım Allah büyük farklı birşey yese alsa tamam ama ek gıdaya da hiç şeyi yok öyle kalakaldım 😔