Lalins Slm anneler, 5 aylık kızım var nezaman kulaklarini deldire bilirim. Kimi diyor şimdi deldir daha kulaklari bitişmemişken ağri hissetmez,kimi diyor daha erken… ağri hissetmesini istemiyorum en uygun zaman nezaman aceba 🙃
Deletedmom0099 Lalins bana da 6. aydan önce ağrı az olur demişlerdi 5.5 aylıkken deldirdim 1 dk falan ağladı sadece şuan 13 aylık hiç sıkıntı yaşamadım
Sedakyhn Lalins bende kızımın kulağını hemen deldirmek istiyorum ama bana da böyle dedikleri için kararsız kaldım 😊
Ikrazumra19 Lalins kulak gelisimi 3 yasinda tamamlaniyor ve bu kadar onerilmiyor dis sancilarinda filan elleri surekli kulagina goturdugu icin cikarabilir cekip zarar verebilir yada kupeyi cikarip yutabilir diye riskler oldugu icin
GoGirl Lalins doktorlarin soyledigi en uygun zaman 4 yas sonrasi 5 aylik cok kucuk su an bence inanilmaz gereksiz o kdr kulak cekistiriyorlar kulak yapisi otursun delik dogru yerde olsun buyudugunde.kucucuk bebeklerde kulakta altin kupe hic hoşta durmuyor benim fikrim🌸
Busra_14 Lalins 5 aylıkken taktırdım ben hiç ağlamadı bile ve çokta harika duruyor ayrıca çekip çıkarmıyor öyle bi sorunumuz olmadı şuan 11 aylık.