Hafizzeynep Merhaba 10 günlük taze anneyim. Takipteydim ama post açmak için hesabımı az önce açtım. Postlarda çok görüyorum mukuslu kaka diye. Nasıl oluyor bu tarif eder misiniz. Yenidoğanda kakalar önemliymiş. 10 günlük kızımın kakası sarı ve pötür pötür yani nokta nokta normal mi ah bide mukuslu kakayı öğretseniz bana 😬😬🤷♀️
Sltn Hafizzeynep böyle sümüklü gibi🙈🙈🙈 sarı. Pütürlü olması normal sütten kaynaklı canım o😃 5 ay kaka takip ettim kakabilimci ilan etmiştim kendimi eşim Gülüyordu hep😂😂 kakali bez inceleyip durdum
Kuby Hafizzeynep Google da mukuslu kaka örneği var birkaç tane. Mukuslu kaka genelde alerji belirtisi oluyor. Eğer denk gelirseniz eş geçmeyin gaita testi yaptırın hemen
ikizlerinannesi Hafizzeynep mukuslu kakadan korkacaksin emiyo olmasi veya formul mamayla besleniyo olmasi hiçbirşeyi degistirmiyo canım benim ikizlerim hem anne sutu hem formul mamayla besleniyolar biraz griptiler burunlari falan akiyodu herkez balgamini atiyo dedi ben kimseyi dinlemeden aldim goturdum ikisinide iyikide goturmusum bağarsak enfeksiyonu olmuşlardi. Çocuk doktorlari bile bu konuda veryansin ediyo getiriyolar yok balgam yok alerji bilmem ne diyip ihmal ediyolar getirdiklerinde butun enfeksiyon bagarsaklarini tamamen ele gecirmis halde oluyo ve iyilesmeside uzun suruyo dedi ben goturdugumde yogun bi haldeydi ve ilacla tedavide sadece 3 4 gun sürdü bizim doktorumuz 1 tane hastasinin ihmali yuzunden bebeginin 1 aydir bu durumda oldugunu syledi ufak gorunen ama aslinda cok ciddi sorunlar ortaya cikiyo bu durumda dedi dikkat edilmesi gereken bir durum bu dedi. Yani kısacasi kendi kafamizdan yok alerji olabilir yok balgam atiyo olabilir diyip önemsememezlik yapmayin bence hicbirimiz doktor degiliz tahlil sonucunda herşey belli oluyo oyuzden en iyisi takibindeki doktora mutlaka danismak gerekiyo kuzum 😊
Bsrm Sltn Sltn kakabilimciyseniz size danisayim😄 1 ay oncesinde mukuslu kaka yapmaya basladi tahlik yaotrdm temiz cikti icim rahat etmedi hem mukuslu hemde su gibi yap.aya basladi tekrar yaptrdim bu sefer mikrop cikti 3 ye isyedi rotadan suphelendi rota cikti. Kakasi kahverengiye donuk su gibi arada sumuksu yapisi vardj. 4 tahlilinde cok sukur temiz cikti ilac kullandkk. Ama hala ishal gibiyiz. Normal kaka nasil onuda unuttum aslimda 😐 bazen altini actgmda kopuk gibi cikariyor normal mi bilmiyorm
Donaldduck Sltn bende senin gibiydim 😂😂 şimdi üşütmemi ishalmi mama kaynaklımı hepsini anlıyorum kakadan
Hafizzeynep Kuby insanın kendi çocuğu normal geliyomuş 😁 diğerlerine bakamıyorum ne garip ama demek istenileni anladım 👍🏻
Sltn Bsrm kahverengi olmadı hiç bizde çalışma alanı dışında 😀 eğer anne sütü alıyorsa sıvı oluyor ishal diyebilmek için 8 9 kez yapması gerekiyor.bizim geç ve hafif yeşil sarı arasiydi normalmiş bu süre takip etmiştim.bir doktorun sayfasında vardı linki bulursam atarim
Pamugumoglummm Mukuslu kaka ,balgam atma seklide sayilmiyor mu kizlar. Alerjiyi mi dusunmemiz gerekiyor hemen. Ara sira oglmda da mukuslu kaka oluyor çünkü ama o siralar genzi doluydu balgamini atti diye dusunuyorduk
ikizlerinannesi Pamugumoglummm canım genzindeki balgamı mukuslu şekilde atmiyo malesef bu durum cok karistiriliyor kaka rengini degistirmez genzindeki balgami atmasi kakasinda balgam olur sadece mukuslu kaka internettende arastir takibinde oldugunuz doktorada sorun tehlikeli olan durumları zaten doktorunuz syler 😊
Sltn Pamugumoglummm hasta oldugu zamanlar geniz akıntısı kakada mukus yapıyor evet.normal zamandaki mukus önemli canım. Hastayken olabiliyor ama geçici genelde
Hafizzeynep ikizlerinannesi oo bu kadar önemli demek. İyi ki sormuşum yoksa görsem heralde bende umursamazdım. Teşekkür ediyorum kaka takibine devam 😃
Pamugumoglummm ikizlerinannesi kaka rengi degsik degildi zaten cnm ayniydi ama sadece mukusluydu o da gecti grip olmustu ondan dolayidir heralde dimi korktum smdi
Sltn Pamugumoglummm mukus zaten kendini belli ediyor balgama göre biraz daha yapısı farklı. Antibiyotik yüzünden mukus kaka yapıyor arasında fark var.
Aslimeyra Benim de bebegim surekli sari sulu yapıyor gunde 4 5 kez Sadece bazen 7 yi buluyor tahlilleri temiz cikti sizce anne sutune mi bagli yoksa alerji mi