Nagihan_253180 Oğlum 8 ay 20 günlük öksürük var önceden ateşi vardı çok şükür o geçti ama şimdi öksürük geçmiyor geceleri uyku uyuyamıyor çok üzülüyorum yemek de yemiyor sadece emiyor nasıl geçer öksürük anneler
Tostosannesi Nagihan_253180 bizde aynı durumdayız önce ateş başladı o bitti şimdi öksürük burun akıntısı öksürürken çok zorlanıyo tecrübeli anneler neler yapıyo acaba
Nrhytymnl Nagihan_253180 propan öksürük şurubu bebeğime doktorumuz vermişti ve anlık çok güzel kesiyo kendime bile kullanıyorum doğal bir ilaç imiş. Tavsiye ederim
Kbraras Nagihan_253180 gecen hafta bizdede vardı 7 aylık bebegim prospan öksürük şurubunu verdi doktorumuz bitkiselmiş antibiyotik ile onu başladık şuan gecti şükürler olsun doktorumuza bi danışın isterseniz birde internette okumuştum burun tıkanıklıgıda vardı banyo ettirdikden sonra banyo iyice buhar olunca biraz bekletin acar diyordu onuda yaptım burnuda acıldı bi deneyin isterseniz
Nagihan_253180 Nrhytymnl alayım bende çok çaresiz oluyor insan oturdum gece bende onunla ağladım ememıyo diye
Nrhytymnl Nagihan_253180 aynn öyle benimde bebeğimin burnu tıkalı zor emiyor temizliyoruz tekrar doluyor temizlemekte istemiyor
Nagihan_253180 Nrhytymnl allah yardım etsin şurubu aldım bakalım verdim inşallah iyi gelir Rabbim bütün bebekleri çocukları korusun