lanadelmiyav Sevimliaileee benim oğlan 3 aylık iken döndü, ama her bebekte aynı değil değişkenlik gösterebiliyor. Bu arada dönmekten kastınız nedir mesela tam tur mu dönemiyor, hiç mi dönemiyor?
Mlk123 Sevimliaileee kızım 5 aylıkken dönmeye başlamıştı. Tabi her çocuk aynı değil, bazı çocuklar biraz hantal oluyorlar zamanla döner
Sevimliaileee Kolik bi bebekti cok fazla ağladığı icin hic yere birakmadik abla sürekli miz miz yere birakamiyozzz
Aren Sevimliaileee Elbet döner hiç kafaniza takmayın.Sagina soluna görmediği oyuncaklar koyun almaya çalışsın ama dönmüyor diye kafaniza takmayın her çocuk farklıdır
Ummaksaker Sevimliaileee ➋ aylıkken yavaş yavaş dönmeye meyilliydi ➌ de dönmeye başladı ➍ de tamamen tekerleniyor modundaydı ➐ aylık olduk hala tekerleniyıruz 😂 Emekleme falan yok çabalama 0 🤭
Sedocan01 Sevimliaileee canım benim kz sekiz aylıkken döndü ve 9 aylıkken desteksiz oturdu suan 10 aylık emeklemiyor akranları yürüyor bile kimisi her çocuğun kimyası farklıdır her anın tadını çıkar ve sakın kimsenin çocuğu ile kıyaslama
Mom727373 Sevimliaileee benimki 8 ayın içindeyken döndü canım. Bebeğe göre değişiyor 8′den sonra dönmüyorsa sorun var demektir ama öncesi için korkma
Mervedoruk Sevimliaileee bende post açmıştım bebeğim dönmüyor die dönmek istediği zaman kendiliğinden dönecek hiç üzülmeyin hatta bazen geç dönmesi bile iyi çünkü uykularında o kadar çok dönmeye başkıyokarki döndükçe uyanıyolar
Balkupum2505 Sevimliaileee 8 ayina girerken döndü oglum 😀 o kadar tembel yani suan 14 ay 7 gunluguz simdide yurumesini bekliyorum 4 gözle 🤗