Aselask34 Yurtseven07 tabikide böyle bişey yapmadımm😱ciltleri o kadar hassas narinken nasıl tuzlanır bunlar eskilerin kafası kaynanamın elinden alıp ben yıkadım bebişimi sırf tuzlamak istediği için yapmayın lütfen böyle şeyler
Zeyzey2019_ Yurtseven07 niye tuzlayalım, balık mı bu bebek. Yapmayın lütfen çok çok zararlı, çok riskli. Netten bir bakın isterseniz sonuçlarına.
1Kivitonunannesi Yurtseven07 bizim etrafımızda da tuzlama oluyor canım ben saçma bulduğum için yapmadım ama ilk göbeği düştükten sonra ilk banyosunu yaptırırken büyükleri kırmamak için parmağımı biraz tuza batırıp sadece ayak altına ve koltuk altına sürdüm ama çok az ve ben sürdükten sonra hemen şu döktüm yani bebek de zarar görmedi büyüklerde ikna olmuş oldu.
Gulsen4224 Yurtseven07 Tuzlamadım Bir yerde okudum bebeğin rahmine tuzlu su kaçıp ölmesinden sonrada göz yumup tuzlamakta akıl işi değil😏
Mevacanimkizim Yurtseven07 Çok sakıncalı birseymis ben yapmadım gerekte yok zaten yapmayın öyle şeyler
Deletedmom84455 Hayır yapma yazık çocuğa, tuzladım de tuzlama, 1 çuval tuz kaynanana gönder kendini tuzlasın.