merve_123 30 aylik oglum bildigini okuyor soz dinlemiyor nerede hata yaptim acaba sizlerde durumlar nasil
Gycl merve_123 aynı durumdayız canım başına buyruk herşeye aglayan mızmız birşey oldu bu aralar sanırım 3 yaş sendromunun içinde olduğunu düşünüyorum
Purposeless merve_123 Aynı benim kızımda çevremde akranlarına bakıyorum hemen hemen aynı dönemsel geçicek diyip sakin kalmaya çalışıyorum 😁
merve_123 Purposeless Benim cevremde pek olmadigi icin oglum yasinda acaba ben mi hata yaptim buyuturken diye sorguluyordum dogrusu 😅
merve_123 Ben mi bir hata yaptim acabada beni dinlemiyor diye dusunup duruyorum ben gidiyorum diyor eve gidiyorum diyor disari cikiyorum diyor kucuk ergen gibi 😏
merve_123 Zhnce 😭😭😭 demekki dönemsel yani istedigi olucak istemedigi olmicak bende cok dedigim dedik olmak istemiyorum ama bazen zorlaniyorum
DefneRana3881 merve_123 maalesef 3 yaş sendromu sanırım 33 aylık kızım yaklaşık 3 aydır huyu suyu değişti. Herşeye ağlıyo mıymıymıy darlıyor beni. En ufak bişey söylesem yapmam hayır olmaz vs diyor . Bu dönemin hızlıca geçmesini diliyorum
kaynana_kaciran merve_123 benimki 16 aylık şimdiden ara ara istedigini yapamayınca yaptıramayınca sinirleniyor