Beyhannn 2 ay 10 günlük bebeğim var doğduğundan beri gürültülü kaka yapıyor ve kakası cıvık bir yazıda denk geldim gıda alerjisi olabilirmiş ayrıca her iki yanakta döküntü şeklinde kızarıklık var böyle durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
Sngl1701 Beyhannn benim de oğlumun yanakları öyleydi sonra anlaşıldı ki yediğim yumurtadan olmuş ek gıda zamanında da oğlumun yumurta alerjisi oldu
Oykusmummy Beyhannn benim de 21 günlük bebeğim gürültülü kakayı doktorumuza sordum daha küçük düzene girer dedi. Belki de sizinki de daha küçük olduğu için öyle oluyodur
Minik2589 Beyhannn 3,5 aylıktı süt yumurta alerjisi çıktı aynen bu şekilde dediğiniz gibi başladı kaka yapınca sırtına kadar fışkırirdi bezden ,yüzü egzama oldu yaralar ciktu vucudunda daha sonra … Ve şimdi mutlu son 24 aylık oldu ,bitti alerjisi çok Şükür 🙏
Melin16 Beyhannn sadece anne sütüyle beslendiği İcin öyle oluyomus normal dedi doktor bize. Bizimki sizdende kücük daha ama aynı sekilde kakası sarı sulu ve cıvık baya sesli sesli yani bazen bi yapıyor benden öyle ses cıkmaz 😂