ReisinKizi Orta kulak iltihabına ne iyi gelir bişey bilen varsa yazsın lütfen acıdan yutkunamıyorum artık 😨
Betuloz ReisinKizi soğan ya da sarımaak suyu ya da tüpte sarımsağı pişir ılık kulağına koy ağrıyı çeker
Mom726373 ReisinKizi soğan suyunu anneme damlattıö kadın acillik oldu, annem beni doktora ispiyonladığında adamın bana bir bakışı vardı 😂😂
Mom726373 ReisinKizi antibiyotik ve damlalar veriyor acil doktor annem öyle rahatladı başka birşey yapma inan bana tehlikeli
Betuloz ReisinKizi tam iç kısımda değilde içe gelecek şekilde koyun dursun rahatlatır çok soğuk olmasın sarımsak kabuklu pişirip kabuğunu soyup koy
ReisinKizi Mom726373 evet daha önce dr gittim verdi ama yine oldu ya aynı damlayı aldım bir işe de yaramadı bu sefer 😪
ReisinKizi Sehzadelerm aldım bugün ama hiç fayda etmedi. Daha önce kullandığım ve yarıda bıraktığım bir damlaydı antibiyotik içeriği olduğu için mi fayda etmwdi acaba.
Ihlamur1 Doktora gitmeniz en doğrusu olur.Verilen damlalar iyi geliyormuş.Tanıdık birisi vardı.Damla sayesinde düzelmiş
Sena00 ReisinKizi Elma suyuda çok iyi geliyor aynısını yaşadım gerçekten çok zor doktor damla verdi ondan sonra iyileştim sizede çok geçmiş olsun
ReisinKizi Sena00 çok teşekkür ederim öyle, çok ağrıyor gerçekten. Eşim eczaneye gitti umarım çabuk etki eden bi ilaç verirler.
Sena00 ReisinKizi ben size doktorun verdiği damlayı atayım onu alın isterseniz gerçekten bir hafta çektim iki kere damlattım ve hemen geçti
ReisinKizi Sena00 yaa geç gördüm ama atar mısınız lütfen. Bende de vardı bi damla kullandım ama bi işe yaramadı o kadar etkiliyse onu deneyim bir de