BademsMam 13 aylık bir kızım var. Bebeklerinizin dişlerini hangi marka ve hangi tür diş fırçalarıyla fırçılıyorsunuz ? Parmak diş fırçası ve normal çocuk fırçası mı ?
BeyzaLivaLeyla BademsMam rocs marka kullandım şuan 22 aylık curaprox kullanoyorum rocs markasının kılları hoşuma gitmiyordu 3 yaşa kadar macun zaten yok gerekte yok
ReisinKizi BademsMam rocs marka diş fırçası ve diş macununu kullanıyoruz. Kızım çok seviyor fırçalamayı. Bu arada papatyalı olan bizimkisii
Trkanmete BademsMam rocs marka diş fırçası ve diş macunu kullanıyoruz biz. 16 aylığız. Doktorumuz tavsiye etmişti bu markayı
BademsMam Trkanmete doktorumuz bize 3 yaş öncesi diş macunu kesinlikle kullanmayın dedi sizde bir araştırın isterseniz kullanılması önerilmiyor. Rocs diş fırçası içinde teşekkür ederim bakmıştım 😊
BademsMam ReisinKizi macun 3 yaşına kadar kullanılmaması öneriliyor ne kadar doğal da olsa diş fırçası öneriniz için teşekkür ederim 😊
BademsMam eymenkerem macunlar hiçbir şekilde doğal olmuyor ben kozmetikte çalıştım 2 sene çocuk diş macunları saf değiller ne kadar organikde yazsa bunun için 3 yaş öncesi önerilmiyor çünkü 3 yaş öncesi diş gelişimi önemli
eymenkerem BademsMam doktorum kullanabilirsin dedi bu markayı ama tabi siz üretimini ve içindekileri biliyorsanız daha iyi bir şekilde tabiki dikkate alıp tekrar araştıracagm tesekkurler
[silindi] BademsMam normal çocuk fırçasını eline veriyorum kendi bi güzel fırçalıyor. Eyüp Sabri Tuncer’in hem fırça hem yenebilir macun çok uygundu da.
Flamingom BademsMam 1 yıldır jack n jill florürsüz diş macunu kullanıyorum ve aromasız. Temiz içerik aynı markanın fırçası ve silikon parmak fırça karışık kullanıyorum. Çok memnunum.
Arusdara BademsMam Dr Browns parmak diş fırçası kullanıyorum. Kendisi fırçalasın diye de rocs marka aldım tabi kendisi tam temizleyemediği için parmak diş fırçası ile sonra ben temizliyorum. Diş macunu henüz kullanmıyoruz
RuzgarMommys Bende yaşına girecek oğluma alicaktim diş macunu almiyim ozaman diş fırçası ve parmak fırça yeterl gibi
nneslihan BademsMam parmak fırça ile başlayıp normal diş fırçasına geçtik. Diş macunuda dahil jack n jill markasının kullanıyoruz. Fırça kıllarında kopma falan yaşamadım hiç. 13 aylık 8 dişi var