NekwaSultan Edasema buygum 14 aylik emeklemeden yürüdü Küçük 9 aylik olcek emeklicek gibi gözüküyo göğsünü kaldırıyor
Haticeyuce Edasema 5 ay 16 günlükken yavas gavas gelir geri gitti simdi 5 ay 24 günlük ve yavas yavas emekleme pozisyonubda gidiyor canm bazen kafasından destek aliyor bazen ayaklarını atip kendini yere atiyor sonra bidaha ayni pozisyona gelip tekrar ayak atiyor hergun farkli bisey keşfederek dahada hizli emeklwmeye basliyor 😊😊 masallah subuhanaalah
Aybuke_ Haticeyuce ayy ne seker kizmi erkekmi biz daha yni 3 aylik oluyorz cok merak ediyorm nezamn oturcak nezamn eneklicek cok hareketli bi bebk bide kafasini faln dogar dogmz dik tutuyodu hic dudmedi kafasi hastanede hemsre yan koy diyodu yan koyuyodk siet ustu donuyodu sok oldu hemsreler cok harektli herseyi hemn yapar dediler bnde cok merak edyorm 😊 o
Edasema Haticeyuce benim kızımda 5 ay 12 günlük emeklemeye çalışıyo ama yapamıyo geri geri gidiyo ileri gidemeyince ağlıyo ablası 11 aylıkken emekledi bir yaşını geçince yürüdü o yüzden şuan garip geligo bana bu hareketleri yapması
Toprakbey Edasema 4. ay niyetine girdi çok büyük hevesle 5 aylık oldu canı isterse hafif hafif gidiyor ama tabi fırfır dönmek daha kolayına geliyor.
MMertinannesi Edasema 8 ayda tam emekledi bi baktım odadan mutfağa geldi😍suan 10 aylık rahat yürüyor evde
Haticeyuce Edasema her bebis farkli oluyor canm bende ilk bebegim ama bu kdr erken beklemiyordum hep 7 8 ayda emekler derlerdi ben sadece bu kdr erken olmasina şaşırmıştım yani masallah subuhanallah rabbim sagliklaeini iyi etsin gerisi elbet gelir allahin izniyle
elifiii Edasema 5,5 aylıkken sürünmeye 6,5 aylıkken de emeklemeye çabalıyordu. Şimdi 7,5 aylık emeklemeye calısıyor ancak fok balıgı gibi sürünme hoplama toto atma şeklinde yerde ilerliyor. Ama tam emekleme baslamadı.