yigitinanneesii Kızlar bugün farkettim oğlumun dilinin üzerinde beyaz beyaz bişey olmuş. Nette araştırdım pamukçuk yazıyor. Süt mü yoksa pamukçuk mu nasıl ayırt edebilirim? Ve nasıl geçer ?
Ayazzz18 yigitinanneesii kaynamış ve soğutulmuş suya karbonat koyup karıştırın, o suyla temiz ütülenmiş tülbent ya da gazlı bezle dilini hergün temizleyin ve bu suyla göğsünüzü de temizleyin birkaç gün sonra geçiyor ☺️
ikievlatannesiii yigitinanneesii sadece dilindeyse süt olabilir canim karbonatli suyla sil hemen cikiyosa süttür hemen cikmiyosa pamukcuk oluyodur gunde 3 kere sil gecer 🤗
Yildizim01 yigitinanneesii Canım benim ikizleriminde sadece dilinde vardi ama gün geçtikçe yanağına dudağın iç kısımlarında çıktı karbonat işe yaramadı bende sağlık ocağından damla verdi doktor onunla kurtulduk
Ayazzz18 yigitinanneesii süt olsa uzun süre kalmaz dilinde canım hemde ağzının içinde yan taraflarda da varsa pamukçuktur
ipekk05 Yildizim01 merhaba bizde mikostatin kullandık dil üstü geçti ama hala yanak iç kısımlarında var az bişey silince geçiyo ertesi gün yine beyaz olmuş oluyo sizde yanak içide hemen geçtimi🥺
ikievlatannesiii yigitinanneesii yok canim hicbi zarari yok zaten doktorlarin ilk onerdigi sey karbonatlı su ilacı en son gecmezse veriyorlar
Yildizim01 yigitinanneesii çok kötü benim goguslerimede bulaştı emzirirken canım gidiyor du ya pazartesi şöyle cogalmadan önlemini al canim yazık onlarinda canı yanıyor aciyor benimkiler ağzında çoğalınca çok huzursuzlardi meme biberon fln emerken çok ağlıyorlar di
Birkoalaanne yigitinanneesii Geçmişler olsun 🙏🏻 Hiç endişe etmeyin benimde bebeğimde olmuştu doktorumuz her emzirme sonrası ağzını ıslak gazlı bezle temizlemem gerektiğini ve günde iki sefer karbonatlı su ile hafif baskı uygulayarak pamukçuk olan yerleri silmemi söyledi . İlaç olarak “tabi muhakkak doktorunuza danışın “ bana kendi doktorum mikostatin önermişti 1 hafta falan sürdü birdahada tekrarlamadı.