Hkgi Düzenli olan birisiyim ilk defa 10 gün bi adet gecikmem mevcut test yapıyorum negatif çıkıyor acaba başka bi sıkıntı mı vardır böyle bi durum yaşayan oldu mu daha önce ? 😳
dmlklc Hkgi valla bu ay ben öyleydim ası olmustum ona yormustum ben cook geçikme yasadım. Evde 3 tane test yapmıstım 10. Ya da 11. Gün de mi ne gelmişti
mza61 Yeni doğum yaptıysan emziriyorsan olabilir. Bende öyle düzenliydi hep Ama doğumdan sonra düzen şaştı. Kimisi 1 yıl hiç adet olmuyor
Hkgi mza61 yeni doğum yapmadım bebeğim 1yaşında. 5.5 aylıkken adet olmuştum hep düzenli bi şekilde ama bu ay böyle bi durum oldu 😳 İnsan çok korkuyor tekrar hamile olmaktan
dmlklc Hkgi ben ona yormustum. Çünkü bazılarında erken gelmiş bazılarında geç. Sonucta hamile olsan cıkardı testte.
Hkgi dmlklc olabilir bende bu ay içerisinde aşı oldum çünkü ilaç dahi kullanmayan birisiyim. Kadın olmanın bu yani çok kötü maalesef
dmlklc Hkgi kesinlikle her ay korkuyla bekliyorum. Stres de cok etkiler şimdi olmuyorsun diye daha bi stres olmussundur
ecemylmaz Hkgi aşıdan kaynaklıdır o zaman canım bende aynı sıkıntıyı yaşadım bu ay içinde aşı oldum reglime 2 gün kala 15 gün geciktirdi 5 kere test yaptım hepsi negatifti buraya sordum herkes aşıdan olabilceğini yazdı 2 gün sonra oldum