Hnm-123 https://resimyukle.io/r/Yv4Rky6C1v kızlar bu kaşık mamadan kullanan var mı sorum şu acaba bunu biber ona koyarak içilebilir miyim sıvı halde yapabilir miyim bu arada üstüne baktım da kaynatılarak yapılıyor muş deneyen var mı biberonla??
Ebraryz Hnm-123 Ben kullanıyorum suyunu biraz daha koyup sulandirirsaniz pişirirken biberonla da yenebilir
Deletedmom0099 Hnm-123 bu biberonda olmuyo canım hero babynin pişirilmeyeni var onları yapabilirsin bende biberonda veriyorum normal mama kaşığıyla atıyorum 30 ccye 1 kaşık şeklinde 180e 6 kaşıka atıyorum yani
Evraannesi Hayır bu biberon la olmaz ebe sordum bu kaşık maması ama herobyb markası var o oluyor zaten üzerinde yazyor kaynatılmadan oluyur ama bunu sulandırısan bebeğin karnın suyu la doldurmuş olursun
Hnm-123 Evraannesi direk kaşık mama olarak yaptım ama biraz daha açık şekilde yani biberon da içilebilecek şekilde yaptım versem bir sıkıntı olur mu öyle
Hnm-123 Deletedmom0099 evet herobeyby nin de var ama tatsız olmadığı için asla içmiyor bu biraz tatlı olduğu için içer belki dedim
Hnm-123 Deletedmom0099 Bunuda biraz daha sıvı halde kaynattım biber ona koydum bitirsem bir sıkıntı olur mu öyle
Evraannesi Hnm-123 ever oluyor Muş çünkü bu biberon için değil biberon için ayrı var onu deneyin bağırsak Lara zarar versiniz