ZehraYY01 Merhabalar , 7 aylık bebeğim var ve Ek gıdaYa yeni başladık sayılır, tatile gitmeyi planlıyoruz nasıl yapabiliriz benim gibi olanlar ne yaptınız sıkıntı olur mu acaba ?
doruknaz ZehraYY01 bir minik tüp pişirme kabı ve kullanacağız sebze ve unlar. Birde meyveler. Püre için cam rende. Taadım ayında sayılırsınız çok malzeme olmaz sanırım tasınacak. Kaç gün gidecekseniz ,kullanacağınız kadar yanınıza alabilirsiniz . Yada gittiğiniz yerlerden de sebze meyveye temin edebilirsiniz . Kısacası bebek için ne kullanıyorsanız.tava tencere kaşık tabak birde minik tüp😊.ben kamp tüpü alıyordum ufak. Bir kaçta yedek tüpünü.
Aysenurkk ZehraYY01 açıkçası ben zaten az kalacağım için otelde pişirme imkanı da bulamayacağım için kavanoz mama almıştım maksat kaşığı unutmasın. Hipp almıştım tatil yerlerinde migros filan oluyor zaten.
ZehraYY01 doruknaz çok uzun süreli değil bir kaç günlüğüne. Evet çok çeşitli değil menümüz, sebze çorbaları yoğurt ve meyvelerle ilerliyoruz şu an. Tek sıkıntı çorba pişirme olayı o da hallolur sanırım Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 😊