Zeyneplena34 bukaga Humana anne çayı çok etkili, kayısı ve kuru üzüm kaynatıp suyunu için. Birde bol bol su, dereotu ve yeşil soğan yiyin. Bende çok etkisi oldu
MuvoMeri bukaga humana çay da denedim onunda etkisi oldu ama rezene çayı al aktardan sallama değil tane sabah akşam iç farkı görürsün
Peromer bukaga rezene cayı , sabah aksam bir cay kasıgı kımyon yutun ve bol bol su 3 litre falan . Birde kendınıze guvenın . Dınlenmeyı ve moralı ıhmal etmeyın
Zeyneplena34 Seraay_Aytac kuru üzüm ve kayısı. Normal kayısı da olur. Ama kuru üzüm ile kaynatın süzüp suyunu için
ahlasveannesi Ben karpuz ve tahin yediğimde çok arttığını farkediyorum. Bol su içmeyi unutmamak lazım 😉
Oguz68 bukaga gecen bir yerde okudum yeme icme bir yere kadar uyku, su ve huzur süt artimindaki uçlu etkenmis
Esrasimay bukaga bestlak damla ve humana çayı dene yediklerine dikkat et bebişine yetecek kadar olur yetmediğini düşünme
Sofya bukaga sutum kesilme derecesine gelmisken sadece asagidakilere dikkat ederek buzlugumu bile doldurdum. bebeginiz emdikten sonra var yok demeden sagim yapin. Hic sut gelmese de 10ar dakka sagin. 2-3 gun icinde etkisini gorursunuz. Bol su ic. Dinlen.
Bade28 bukaga bebeğini bol bol emzirmen nebrğin emmesiyle birlikte beyine giden sinyallerle göğüsler süt üretir yalandan bişeyler yemene gerek yok yani