Demirhanmert Deletedmom5493 ya bide sol kulağını kontrol etseniz . Belki tıkanmıştır . ÜZerine yatınca acıyordur . Emmeyi etkiliyordur .
Sdtyldrmklkn Deletedmom5493 Sağın. Öyle verin çoksa. Stok yapın. Benim azdı sadece günde 150 CC zor çıkıyordu
Ummaksaker Deletedmom5493 lütfen ağlama lütfen ➐ aylık olduk hala ara ara meme reddimiz devam ediyor tek yapman gereken onun seni istemesini beklemen emmiyor diye mama falan verirsen yandın seni bir daha kabul etmez ama sen sakinleş oda sakinleşsin ara ara vermeyi dene illaki acılacak ve annesinin onu doyurmasına iizn verecek 😇
Deletedmom5493 Ummaksaker inşallah geçici bir durumdur gerçekten psikolojik olarak çok etkiledi beni 😢 sanırım benim almayacak diye panik olmam bebeğimi de etkiliyor
Hnfmhmt Deletedmom5493 benimkide aynı 🥰 sakinleşiyo emzirme pozisyonu alınca tekrar çıldırıyor yavrum 😂 bende ayağa kalkıyorum emzirme pozisyonunda tutuyorum hafif hafif sallarken ve yürürken ayakta memeyi tutuyo biraz o şekilde emzirip yavaşca oturuyorum devam ediyoruz 🥰🥰 deneyin
Sedonay Deletedmom5493 cnm silikon uç meme reddi yapar biberon meme reddi yapar emzik meme reddi yapar bunları sakın ama sakın kullanma ileride hiç emmez seni göğüs ucun olmaasada olur bebek meme ucunu değil kahverengi kısmı alabildiği kadar ağızına vermelisin duşta emzir ve bol bol tem tene temas yap dönecekdir memeye hemen silikon ucu çöpe at
Deletedmom5493 Sedonay doğduğundan beri silikon uç kullanıyorum , emzik kullanmıyoruz , biberon çok ağlarsa haftada bir oluyor genelde veriyorum onu bile ağzına almıyor. Yani silikon uçla alakası yok canım hatta silikon uçsuz yemiyor oğlum
Adalet-34 Deletedmom5493 4 aylık bebegim yaklasık 2 aydır zor alıyor kınamda kullandıgım gefim vardı biraz sallıyoruö dikkatini cekerken memeyi agzına veriyorum 3 sn sonra alıyor yoruluyorum ama bebegim için herseye katlanırım
Ummaksaker Deletedmom5493 tabiki etkiler zaten ➌. Ayın girşi meme reddinin başı genelde her bebek yapıyır
Sedonay Deletedmom5493 cahım istediğin yerde araştırabilirsin o silikon uçla daha fazla emziremezsin ben bir hemşire olarak söyledim dikkate alıp almamak senin elinde
Gulsen4224 Deletedmom5493 pes etme oğlum aynı şekilde 4 aylıkken bırakma almama çabalarındaydı ben zorladım aç olunca illaki alıp emecek bazen böyle huysuzluk yapıyor bebekler cnm sen zorla umarım alır 🌺
Mircet Deletedmom5493 loş ışıkta bebeğinizi sadece beziyle bırakıp sizinle ten temasını arttırarak emzirin duşta ılık suyun altında da olabilir.Sevdiği bir müzik sizin sesinizden ninnide eşlik edebilir.Öncelikle siz sakin ve dingin olun.En ufak gerginliği hissediyorlar.El parmaklarını tek tek öpün kızımın çok hoşuna gider 11 aylık emerken kendi uzatıyor artık.Meme reddinin nirvanasını yaşamış bir anne bebek olarak yılmayın😘 inşallah kısa sürede çözersiniz
Narinom838228 Deletedmom5493 instagramdan dilruba demirezer emzirme danışmanı takip etmiyorsanız bir bakın. Farklı emzirme pozisyonları gösteriyor videolarında