Cipiti Baskk 3-3.5 aylıkken basliyor ben aynada tekrar etmesini bekleyerek sesler çıkarıyordum oda yapıyordu agu huu guu gibi 😍
oyaacool Baskk 4 aylık oğlum 1,5 aydır aguluyor ağlarken ınga derdi bende tekrar ederdim şimdi gülerkende ınga agu diyor 😅
Baskk 5-cocuk-annesi benimki tv izliyo delircem izletmiyorm kafasini ceviriyorum yön degistiriyorum agliyor onun yuzunden konusmasi gerilicek diye cok korkuyorm
Edalikuzusu Baskk kapatın o zaman . Bizimkide üç aylık ilgisini çekmeye başladı artık uyanık olduğu zaman kapatıyoruz mecburen ☺️
5-cocuk-annesi Baskk yok kız bişey olmaz zaten bilmiyor renklere hareklere bakıyor baksın bişey olmaz yeterki sağlıklı mutlu olsunlar
Baskk Edalikuzusu kapatiyoruz gozu tv de kapatsak bile bakiyo annelik cok zor meslek gercekten yapilmicak seyleri bile yaptiriyo insana resmen bazen kiyamiyorum yapmicam dedigim ne varsa yaptim hepsni😂
Jument Baskk 2 aylıkken agulamaya başladı benimki. Ama biz baya çalıştırdık 😁 sık sık agu aguuu dedik, ağzımızı inceleye inceleye taklit etti.
Minik1Ege Baskk sürekli konuşursanız onunla göz teması kurmaya çalışırsanız erkenden başlıyor biz 2,5 aylıkken başladık agu guu huu ouu egi falan demeye 😂 ismi ege olduğu için ege ege diye çok tekrarladım egi falan da diyor 3 ay 12 günlük🥰💙
Baskk Minik1Ege masallah saglikla buyusun, buyusunler insallah darisi basima insallah benimkide baslar demeye😂
Ayzagokcemom Baskk ne kadar çok konuşursanız onunla o kadar çabuk cevap alırsınız benim kızım 2 aylıkken başladı şimdi 4 aylık hiç susmuyor sürekli birşeyler anlatmaya çalışıyor maşallah Sübhanallah
Baskk Ayzagokcemom hic susmuyorum desem😂 sarkilar soyluyorum kitap okuyorum bakalm insallah benimkide baslar 😏
Ozlm280 Baskk bebeğim 45 günlükken başladı agulamaya şuan 50 günlüğüz daha da fazla aguluyor uyanıkken susmuyor diyebilirim ☺️
Mercimek26 Yorumları okuyunca biz çok erkenmi başladık diye düşündüm. Kızım 53 günlük resmen aguluyor. Yüzüme bakıp ben konuştukça agu hu diye söyleniyor bana.