Nadiss Oğluşum 11 aylık 8500 kilo zayıf bı bebek ama uzun siz gün içerisinde nasıl beslıyorsunuz farklı yaptıgınız şeyler var mı banada bi örnek olsun hem
Tuba Nadiss Biz ne yersek onu yediriyorum😅 tabi baharat ve salça konusunda dikkatlı olmak şartıyla. Sabah kahvaltı, öğlen çorba, akşamda ne pişerse artık☺️ Tarif dünyası köşemizde bir sürü tarif mevcut oraya da bakabilirsiniz🌸
Mircet Nadiss peynir yumurtayı bi türlü sevdiremedim kızıma geçen burda bi anne paylaşmıştı kuymak denemek hiç aklıma gelmemişti hem peyniri anlamadı için de bi güzel yedi hemde yumurtanın sarısını ezdim içine.Benim kızımda çok iştahsız zinco kullandık biraz düzelir gibi oldu ama dişler malesef zorluyor. Sabah kahvaltısında bir muz 5 bebe bisküvisi bi tatlı kaşığı öğütülmüş ceviz bi tatlı kaşığı pekmez de yapıyorum onuda seviyor. Öğlen meyveli yoğurt Akşam etli sebzeli çorba vs ne uydurursam artık Benim kızım kan değerleri çok düşük o yüzden hayvansal gıda ağırlıklı besliyorum.Aynı zamanda takviyede kullanıyoruz ama yok vitaminsizlikte iştahsızlık yapıyormuş.
Beren-2020 Sabah 1 yumurta, öğlen corba , ara öğünde yogurt ya da muhallebi, aksamada bizim yediklermzden. Çok hareketli yiyor ama 9200