Sofyatomasatlas Merhaba anneler, Bebekleriniz her ismi söylendiğinde size dönüp bakıyor mu? Bebeğim 6 ay 20 günlük, bazen bakıyor bazen umursamıyor dönüp bakmıyor. Sizce normal mi?
Ptf Sofyatomasatlas benim bebeğimde 6 ay 25 günlük bizimkide öyle canım bazen bakmıyor ama küçükler çok, oyuncagına dalıyor umursamıyor 🤷♀️☺️
KoalasMom Sofyatomasatlas 7. Ayından beri bakıyor ismine seslendiğimizde, normal bir durum sürekli ismiyle seslenip ardından bir şeyler söyleyin
Sofyatomasatlas Mom987 Ptf Doktor 6.ay muayenesinde seslendi 3 kez, onunla ilgilenmedi. Doktor bir şey demedi ama ben bakması gerekiyordu da bakmadı mı diye endişelendim biraz. Annelik işte😔
Ptf Sofyatomasatlas Hepimiz aynıyız inan:( tekrar gittiğinde doktora sor canım için rahat etsin eminim güzel şeyler söyleyecektir biz anneler em ufak şeye takılıyoruz çok çünkü o anda da nedense sormak aklımıza gelmiyor🤷♀️
Sofyatomasatlas KoalasMom hep yapıyorum bakalım bazen çok uzaktan dönüp bakıyo bazen 5 kez söylüyorum tık yok🙈
Mevakemaleyna Sofyatomasatlas 4 yasinda keyfine gore kemal diye kendimi yirtarim umursamaz bazende sessizce kemosum derim pat dibimde🤣🤣🤣
mom54546 Sofyatomasatlas benim kız 13 aylık hala ismine dönüp bakmıyo ama senınkı hala küçük ilerde bakar inşallah
Keremim27 Sofyatomasatlas çok normal canım bir ara bende takiyordum kafama zamanla daha da bilincleniyorlar bide daha çok küçük senin ki
mom54546 Sofyatomasatlas doktor gayet saglıklı keyfı ıstemıyor dedı ama insan korkuyor işte tvden falan uzak tut dıyo ama bu salgın donemınde cocuklar sureklı ıcerde me kadar uzak tutabılırım bılmıyorum
Sofyatomasatlas KoalasMom di mi hissediyorlar resmen. Bu otizm vs olayları beni korkutuyor. Neye çeksen geliyor bazı şeyler